2013-08-06 17:00:19
Φωτογραφία για Τον άφησαν ελεύθερο και ρήμαζε τα αυτοκίνητα
Ούτε ο ίδιος ήξερε πόσες φορές είχε συλληφθεί για κλοπές ένας 30χρονος ομογενής από το Καζακστάν με πλούσια...

θητεία στις φυλακές της Λάρισας, του Ναυπλίου και του Αυλώνα! Μόλις πριν από τέσσερις μήνες τον είχαν πιάσει για 24 διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, αλλά μόλις αφέθηκε ελεύθερος άρχισε πάλι τα ίδια!

Οι αστυνομικοί που τον τσάκωσαν να κινείται πεζός κοντά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν, βρήκαν στο σακίδιο που είχε μαζί του τρία GPS, ένα ράδιο CD, τρία κινητά, ένα πορτοφόλι, τρία ρολόγια, πολλά έγγραφα και μικροαντικείμενα, μαζί με ένα μεταλλικό κλομπ και διαρρηκτικά εργαλεία. Η έρευνα αποκάλυψε ότι κάποια από αυτά προέρχονταν από το αυτοκίνητο ενός 39χρονου το οποίο είχε παραβιάσει λίγο πριν σε ένα πάρκινγκ.

Στην πορεία, όμως, εξιχνιάστηκαν άλλες επτά διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας που είχε διαπράξει ο 30χρονος, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία τον περασμένο Απρίλιο για άλλες 24 κλοπές που είχε διαπράξει στην ίδια περιοχή από τις 22 Νοεμβρίου 2012 ως τις 8 Ιανουαρίου φέτος! Η συμμετοχή του δράστη και σε άλλες κλοπές ερευνάται, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Μέρα- μεσημέρι άνοιξαν ένα ανασφάλιστο αυτοκίνητο στην πόλη της Κέρκυρας και άρπαξαν από μέσα χρήματα δυο τσιγγάνες ηλικίας 16 και 37 χρόνων! Όμως, εντοπίστηκαν αμέσως από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
. που βρήκαν πάνω τους το κλεμμένο ποσό, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ