2013-08-07 21:35:41
Φωτογραφία για Πήρε άδεια ο Αρης, μένει η εγγυητική
Την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού εξασφάλισε ο Αρης, ο οποίος ωστόσο καλείται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να προσκομίσει εγγυητική επιστολή

Το πρόβλημα, που υπήρχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη, ξεπεράστηκε και ο Αρης πλέον πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να πάρει την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Για να ολοκληρωθεί βέβαια η διαδικασία οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να προσκομίσει και την εγγυητική επιστολή έως τις 30 Σεπτεμβρίου, όπως έχουν δεσμευτεί οι διοικούντες.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης ο πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Ηλιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4": "Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, το θεωρούσα δεδομένο ότι θα την πάρουμε την άδεια. Ο φάκελος ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιητικός, δεν είχαμε τραπεζική εγγυητική αλλά όπως ξέρετε ούτε πέρυσι κατατέθηκε.

Ημουν σχεδόν σίγουρος ότι θα πάρουμε την άδεια. Έχουμε και κάποιες άλλες συναντήσεις εδώ στην Αθήνα για το άρθρο 99 και για να κλείσουμε και άλλες υποθέσεις με κάποιους πιστωτές αλλά και με την Sportvision και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Κλείνοντας το 99 πρέπει να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι για να προχωρήσει η ομάδα".


Πέρα από τον Αρη, άλλες πέντε ΠΑΕ (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, Πανθρακικός και Εργοτέλης) εξασφάλισαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. (α) Αίτηση του αθλητή Οδυσσέα Χαρίτου περί ανακλήσεως της από 10-4-2013 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ                  

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

(β) αίτηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ περί ανακλήσεως της από 10-4-2013 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής της επιστολής.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:

1. ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

3. ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

4. ΠΑΕ ΠΑΟΚ

3. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ υπό τη διαλυτική αίρεση της προσκόμισης εγγυητικής επιστολής μέχρι της 30-9-2013, λόγω ιδιαζουσών περιπτώσεων:

1. ΠΑΕ ΑΡΗΣ

2. ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 12-08-2013 και ώρα 12.00".
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ