2013-08-07 23:08:56
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ... ΑΡΕΣΕΙ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-0
Ένα εντελώς διαφορετικό -προς το καλύτερο- πρόσωπο παρουσίασε σήμερα ο Ολυμπιακός στους οπαδούς του, απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου της Άντερλεχτ που να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα ο Θρύλος και με συνδυασμούς που ξεσήκωσαν την εξέδρα,από τους Βάις, Σαβιόλα και Κάμπελ. Στα πρώτα 25 λεπτά ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και ήταν η ομάδα που απειλούσε συνεχώς. Η υπεροχή του αυτή καρποφόρησε στο 13, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντομίνγκες και κεφαλιά-δυναμίτη του Σιόβα που έκανε το 1-0.

Στα υπόλοιπα 20 λεπτά,μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, η Άντερλεχτ ανέκτησε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς όμως επιτυχία.Η καλύτερή της στιγμή μάλιστα προήλθε από τον... Χαλέμπας που παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι, αλλά ο Ούγγρος τερματοφύλακας έσωσε τον Ολυμπιακό από την ισοφάριση.


Ο Ολυμπιακός με διάθεση και πάθος στο παιχνίδι του, κράτησε το προβάδισμα του 1-0 και με αυτό πήγαν στ'αποδυτήρια οι ερυθρόλευκοι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μίτσελ πραγματοποίησε δύο αλλαγές, με τον Μανωλά να παίρνει τη θέση του Αβραάμ και τον Ρομπέρτο αυτή του Μέγιερι.

Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη για τις δύο ομάδες, που αμφότερες είχαν μερικές καλές στιγμές χωρίς όμως να δούμε καμία μεγάλη φάση ή κάποιο γκολ.

Η Άντερλεχτ ήταν αυτή που κυκλοφορούσε καλύτερα πάντως τη μπάλα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Ολυμπιακό να έχει χάσει τη μάχη του κέντρου με αποτέλεσμα η μπάλα να μην φτάνει στο τρίγωνο... φωτιά των Σαβιόλα,Κάμπελ και Βάις.

Στο 62 ' ο Μίτσελ έριξε στον αγώνα τον Κώστα Μήτρογλου στη θέση του Χαβιέ Σαβιόλα και τον Γιάννη Φετφατζίδη στη θέση του Τζόελ Κάμπελ. Αμφότεροι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του "Γ.Καραϊσκάκης" και ξεπερνούσε τις 16.000.

Στο 70' ο Μίτσελ άλλαξε εντελώς επιθετικό πρόσωπο στην 11άδα με τους Φουστέρ και Μασάντο να περνούν στη θέση των Ντομίνγκες και Βάις με τον Ολυμπιακό να φτάνει κοντά στο 2-0 στο 74', όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Φέισα ο Φετφατζίδης πλάσαρε με τον τερματοφύλακα των Βέλγων ν'αποκρούει ενστικτωδώς.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Οι συνθέσεις :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι (46' Ρομπέρτο), Σαλίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος (46' Μανωλάς), Σιόβας (82' Μεντζανί), Χολέμπας, Μανιάτης (82' Σάμαρης), Φέισα, Τσόρι Ντομίνγκες (70' Μασάντο), Βάις (70' Φουστέρ), Κάμπελ (62' Μήτρογλου), Σαβιόλα (62' Φετφατζίδης).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Ζιλέ (67' Βάντεν Μπόρε), Κουγιατέ, Μπέμπα (67' Χέιλεν), Νουίτινκ, Μιλιβόγεβιτς (Τίλεμανς), Κλιέσταν (46' Πρατ), Ντε Ζέου, Νάχαρ (67' Ζίκο), Σουάρες (46' Ατσεαμπόνγκ), Λουκάκου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ