2013-08-10 10:44:09
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΙΣΟΚΟ...
Ο Μοχάμεντ Σισοκό αποσαφηνίζει εντός των επόμενων ημερών το τι θα κάνει τη νέα χρονιά, με τον Ολυμπιακό να αναμένει την τελική στάση του Αφρικανού ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας όμως και άλλα ονόματα στην λίστα του.

Από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως πηγαίνει το θέμα του αμυντικού χαφ για τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι διέρρεαν το Σάββατο ότι ο Μοχάμεντ Σισοκό θα δώσει την δική του απάντηση προς τους ερυθρόλευκους σχετικά με τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν. Αυτό θα γίνει είτε την Κυριακή είτε την Δευτέρα.

Ο Αφρικανός απασχολεί ακόμα έντονα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κλείσουν. Βέβαια οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν στην λίστα τους μόνο τον άσο της Παρί Υπάρχουν και άλλες επιλογές από την Παρί Σεν Ζερμέν, την γαλλική αγορά γενικότερα και όχι μόνο. Mία από αυτές είναι σύμφωνα με τους Γάλλους και ο Γιαταμπαρέ της Μπαστιά. O μέσος από το Μάλι τελείωσε την περσινή σεζόν στους Κορσικανούς με 28 συμμετοχές, τις 23 εκ των οποίων ως βασικός.

Στο Λιμάνι πάντως δεν θα βιαστούν ιδιαίτερα για την ενίσχυση της ομάδας ως προς την συγκεκριμένη θέση. Το ζητούμενο είναι να αποκτηθεί ικανότατος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής από το... πάνω ράφι, που θα μπορεί να κάνει την διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ