2013-08-10 11:40:08
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που χάρηκε περισσότερο για το «δυνατό» φιλικό που έκλεισαν οι ερυθρόλευκοι με τη Βαλένθια είναι ο Νταβίντ Φουστέρ.

Όντας Ισπανός, ο μέσος των ερυθρόλευκων είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που επιστρέφει στην πατρίδα του για την αποψινή αναμέτρηση (23:00, Novasports1), καθώς, όπως εξήγησε στην κάμερα του OlympiacosTV κατά τη διάρκεια της πτήσης, θα έχει την ευκαιρία να ξαναβρεθεί στην πόλη του (ο Φουστέρ έχει γεννηθεί στo χωριό Ολίβα της Βαλένθια) και να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Ο Φουστέρ ανυπομονεί ιδιαίτερα για μια πολύ... ειδική συνάντηση, αυτή με τον γιο του, τον Νίκο, ο οποίος του λείπει πολύ κι εύχεται να μπορέσει να πετύχει ένα γκολ κόντρα στις «νυχτερίδες» για να του το αφιερώσει.

Παράλληλα, μιλά για τη σημασία της επιστροφής στη γενέτειρά του στην οποία μεγάλωσε και έγινε ο παίκτης και ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Βαλένθια, τονίζει ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ενθουσιάσουν τον κόσμο με το παιχνίδι τους.

Το βίντεο ανήρτησε και ο ίδιος ο παίκτης στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, με το μήνυμα: «Γεια σας είμαστε στην Βαλενθια με τον Ολυμπιακό, με φίλους και οικογένεια. VAMOS!».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ