2013-08-11 18:43:58
Φωτογραφία για Νίκη με ανατροπή για Αλκμααρ - ΟΛΑ τα αποτελέσματα της Ολλανδίας
Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η αντίπαλος του Ατρομήτου στα πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ, Αλκμααρ με 3-2 επί του Αγιαξ

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος η Αλκμααρ κέρδισε με 3-2 τον Αγιαξ, παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα στον τελικό Σούπερ Καπ.

Η προσεχής αντίπαλος του Ατρομήτου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ, επικράτησε με 3-2 του Αγιαξ. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ερικσεν (22'), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπέερενς (45'). Ο Αγιαξ πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Ντε Γιονγκ (60'), αλλά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαν Ριν (65') και ο Γιόχανσον ισοφάρισε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 3-2 και την ανατροπή σημείωσε ο Ελμ (74'), δίνοντας στην Αλκμααρ την πρώτη της νίκη.

ΑΛΚΜΑΑΡ:  Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκούβελεου, Βούιτενς, Φίρχεφερ, Γκούντελι (70' Μάαρτενς), Χένρικσεν, Ελμ, Μπέιρενς (86' Μπέργκουις), Α. Γιόχανσον, Γκούντμουντσον.


ΑΓΙΑΞ:  Φερμέερ (46' Κίλεσεν), Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Αλντερβάιρελντ, Φαν Ράιν, Σόνε, Σίεμ Ντε Γιονγκ, Ερικσεν, Σίγκθορσον, Κρκιτς (67' Λίτζεον), Φίσερ (71' Κρίστιαν Πόουλσεν).

Την πρώτη της νίκη στην δεύτερη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος πανηγύρισε η Τβέντε, καθώς επικράτησε με 4-1 της Φέγενορντ. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 29ο λεπτό, για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους με τον Εμπεσίλιο. Η Φέγενορντ επαιζε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Φαν Ντίλεν (58') και Ντε Βρι (66'), με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η Τβέντε και στο 73' ο Τάντις να κάνει το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Καστάινος (78').

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

Ρόντα- Καμπού 2-0

Αϊντχόφεν- Ναϊμέγκεν 5-0

Χέρακλες- Τσβόλε 1-3

Μπρέντα- Χέρενφεν 0-2

Γκόου Αχέντ Ιγκλις- Ντε Χάαγκ 2-1

Φέγενορντ- Τβέντε 1-4

Αλκμααρ- Αγιαξ 3-2

Χρόνιγκεν- Ουτρέχτη 2-0

Βααλβάικ- Φίτεσε (17:30)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ