2013-08-11 19:46:03
Φωτογραφία για ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ! *ΡΗΟΤΟ*
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πατάει πλέον γερά στα πόδια του και τα τμήματά του πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό όμως χωρίς τη στήριξη των οπαδών του Θρύλου.

Το μεγάλο έσοδο του Συνδέσμου ήταν και παραμένει η συνδρομή των μελών και από φέτος και η κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού», η οποία από την προηγούμενη Τετάρτη και το φιλικό με την Αντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης" διατίθεται στα εκδοτήρια του γηπέδοτ.

Με αυτό το δεδομένο και την επίγνωση ότι ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος, η εγγραφή του Βαγγέλη Μάντζαρη μόνο... εντύπωση δεν προκαλεί!

Με την παρότρυνση του Λευτέρη Χρυσοφάκη, που ως στέλεχος του Ερασιτέχνη και του ερυθρόλευκου ΤΑΑ γνωρίζει την ανάγκη να εξακολουθήσουν να στέκονται όλοι οι οπαδοί κοντά στον Ολυμπιακό και ότι αυτό είναι η πραγματική δύναμη της ομάδας, ο γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης έγινε και επίσημα μέλος, επιδεικνύοντας τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με περηφάνια.

Το παράδειγμά του ακολούθησε και ο αδελφός του, Αντώνης Μάντζαρης, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή στην ομάδα μπάσκετ του Ερμή Πειραιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ