2013-08-11 20:32:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ... ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ!
Καμία πρόθεση να απολογηθεί για όσα δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά του, δεν δείχνει ο Λουίς Σουάρες, ενώ ετοιμάζεται να προσφύγει στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "england365.gr".

Καμία πρόθεση να απολογηθεί για όσα δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά του, δεν δείχνει ο Λουίς Σουάρες σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, το οποίο αναφέρει πως ο παίκτης ετοιμάζεται να καταφύγει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τι κι αν ο Μπρένταν Ρότζερς τον έχει θέσει εκτός ομάδας μέχρι να δείξει μεταμέλεια για τις δηλώσεις του; Τι κι αν η Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τον πουλήσει;

Σύμφωνα με το Sky Sports ο Λουίς Σουάρες παραμένει ανένδοτος και δεν σκοπεύει να καταθέσει εγγράφως τη «συγνώμη» του.

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο, ο Ουρουγουανός επιθετικός παραμένει σιωπηλός, καθώς θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακαλέσει, ενώ ετοιμάζεται ώστε να καταφύγει στην Πρέμιερ Λιγκ, για να λύσει αυτή το θέμα.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο 26χρονος αναμένεται να πέσει σε «τείχος», αφού το συμβόλαιό του δεν αναφέρει αναγκαστική αποδέσμευση σε περίπτωση που κάποια ομάδα «σπάσει» τη ρήτρα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ