2013-08-13 13:47:06
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ... ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΤΡΙΝΚΙΕΡΙ
Ενισχυμένη θα είναι προσεχώς η Εθνική Ελλάδας, αφού οι τραυματίες ξεπερνούν σταδιακά τους τραυματισμούς τους, με ον Βασίλη Σπανούλη να μπαίνει σταδιακά στις προπονήσεις της ομάδας.

Η παρουσία της Εθνικής στα φιλικά του Στρασβούργου ήταν πολύ ενθαρρυντική και φυσικά η εικόνα αυτή μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με την επιστροφή τριών βασικών στελεχών, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ειδικότερα του αρχηγού του Ολυμπιακού που αποτελεί βαρόμετρο.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις της γαλανόλευκης. Ο "Kill Bill" μετά από εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως υποφέρει από λουμπάγκο. Θα χρειαστεί προσοχή και κάποιες μέρες ξεκούρασης και ειδικής θεραπείας για να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, δείχνει διατεθειμένος να τον περιμένει όσο χρειαστεί αφού θεωρεί τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης απαραίτητο για την Εθνική και γνωρίζει πως με την πείρα και την αντίληψη που διαθέτει ακόμη κι αν χάσει πολλές προπονήσεις ή φιλικά μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στα πλάνα του.

Οι προπονήσεις αρχίζουν και πάλι το απόγευμα για το ελληνικό συγκρότημα, που επέστρεψε χθες από το Στρασβούργο. Την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στις 21:00 το κολέγιο της Φλόριντα και την Κυριακή την ίδια ώρα τη Μεγάλη Βρετανία. Οι αγώνες, που γίνονται στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά, θα διεξαχθούν στο κλειστό της πόλης («Δύο Αοράκια») και έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ