2013-08-13 20:29:12
Φωτογραφία για Ραδιόφωνο: AppStore  v 4 update...Το Ραδιόφωνο άλλαξε!
Το "Ραδιόφωνο" άλλαξε!

Σχεδιάστηκε απο την αρχή, με νέα, υψηλής ανάλυσης γραφικά, νέο κώδικα, χιλιάδες νέους σταθμούς και πολλές νέες δυνατότητες που θα σας εκπλήξουν!

Κάποια απο τα features που θα χρησιμοποιήσετε, δεν υπάρχουν σε καμμία άλλη εφαρμογή του είδους Ακούστε, ηχογραφήστε κι αποθηκεύστε τις ηχογραφήσεις σας απο εκατοντάδες Ελληνικούς αλλά και 60.000 σταθμούς απο όλο τον κόσμο σε περισσότερες απο 100 χώρες.

Το Ραδιόφωνο σας υπόσχεται μια νέα ραδιοφωνική εμπειρία στις iOS συσκευές σας.

Μερικές δυνατότητες που θα λατρέψετε σ΄ αυτή την εφαρμογή:

• ΝΕΟ - Με το άνοιγμα της εφαρμογής το Ραδιόφωνο θα "βρει" σε ποιά χώρα είστε και στη συνέχεια θα "βρει" την πόλη σας (όπου αυτό είναι εφικτό).

• ΝΕΟ - Αναζητήστε το όνομα του καλλιτέχνη ή του τραγουδιού και το Ραδιόφωνο θα "βρεί" ποιοί σταθμοί σε όλο τον κόσμο μεταδίδουν την αναζήτησή σας!


Στις λίστες αναζήτησης, βλέπετε το όνομα του καλλιτέχνη, του τραγουδιού, του σταθμού και το εξώφυλλο του δίσκου, για να επιλέξετε πριν ακούσετε!

• ΝΕΟ - Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού ακούστε τον επόμενο ή τον προηγούμενο σταθμό της λίστας που έχετε επιλέξει ή της λίστας των αγαπημένων σας (Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ)..

• ΝΕΟ - Τώρα διαχειριστείτε τη λίστα σας απο την οθόνη κλειδώματος επιλέγοντας τον επόμενο ή τον προηγούμενο σταθμό (Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ). Μπορείτε επίσης να δείτε τον τίτλο του τραγουδιού, το όνομα του καλλιτέχνη και το εξώφυλλο του άλμπουμ όταν αυτό είναι εφικτό και να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, να σταματήσετε και να ξεκινήσετε το σταθμό!

• ΝΕΟ - Δημιουργήσαμε μια λίστα με τους μεγαλύτερους σταθμούς απο την Ελλάδα και λίγους αλλά σημαντικούς απο το εξωτερικό ώστε με το άνοιγμα της εφαρμογής να επιλέξετε και να ακούσετε αμέσως έναν απο τους καλύτερους σταθμούς.

• Ηχογραφήστε ότι ακούτε, απο τον Player ή την οθόνη αυτοκινήτου κι αποθηκεύστε την ηχογράφηση στο Dropbox (είναι πανεύκολο) ή στείλετε τη με email όπου εσείς θέλετε (ακόμα πιό εύκολο)!

• Ηχογραφήστε τη φωνή σας (Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ) και στείλτε την ηχογράφηση στον παραγωγό που ακούτε ή στους φίλους σας με email.

• ΝΕΟ - Νέα, υψηλής ανάλυσης κι αισθητικής γραφικά προστέθηκαν στο ανανεωμένο Ραδιόφωνο.

• ΝΕΟ - Δημιουργήσαμε ένα νέο, όμορφο κι εντυπωσιακό τρόπο για να μοιραστείτε την εμπειρία σας απο το Ραδιόφωνο στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και να στείλετε email στον παραγωγό, να τηλεφωνήστε στο studio ή να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Απλά αγγίξτε τον κυκλο με τον σταυρό στη σελίδα του Player της εφαρμογής.

• Οδηγήστε με ασφάλεια ακούγοντας τα αγαπημένα σας ραδιόφωνα απο την ειδικά σχεδιασμένη οθόνη, με μεγαλύτερα κουμπιά, για την ασφαλή χρήση της εφαρμογής στο αυτοκίνητό σας.

Επίσης:

Μπορείτε να επιλέξετε την ώρα που θα κλείσει η εφαρμογή, να κάνετε ανανέωση της λίστας των σταθμών (προσθέτουμε καθημερινά, νέους σταθμούς), να επιλέξετε την κύρια χώρα, ώστε στη σελίδα μενού - εισαγωγής να έχετε άμεση πρόσβαση στους σταθμούς αυτής της χώρας κι άλλα πολλά!

Το ShoutCast Radio Directory (η απόλυτη παγκόσμια ραδιοφωνική εμπειρία) είναι εδώ και σας προκαλεί να ανακαλύψετε 54.000 χιλιάδες σταθμούς απο όλο τον κόσμο!

Για οποιαδήποτε παρατήρηση απορία ή σφάλμα που τυχόν θα συναντήσετε στην εφαρμογή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: [email protected]

Απαντάμε σε όλα τα email!

Σας ευχόμαστε

Καλή Ακρόαση και καλές διακοπές!

Η ομάδα της SmartApps

*** Για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι απαραίτητη η σύνδεση ίντερνετ (Wi- Fi, 3G).
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ