2013-08-16 13:05:27
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Για την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής και τους τραυματισμούς που προέκυψαν, μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο.

Ο Πρίντεζης στάθηκε στο κομμάτι των τραυματισμών, τη γενική εικόνα των φιλικών στο Στρασβούργο, ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για όσους πάνε να παρακολουθήσουν τα δύο παιχνίδια στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά:

«Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται. Φέτος έχουμε ξεκινήσει πολύ σκληρή δουλειά από την πρώτη μέρα. Δώσαμε κάποια θετικά, κατά τη γνώμη μου, φιλικά στο Στρασβούργο, αλλά όσο θα περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι. Το Ευρωμπάσκετ είναι εντελώς διαφορετικό από τα φιλικά. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια να δώσουμε στην Κρήτη, όπου θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό,τι αδυναμίες έχουμε.

Το πιο σημαντικό κομμάτι στη συγκεκριμένη εθνική, θα είναι οι τραυματισμοί. Όσο μπορούμε να τους αποφύγουμε τόσο καλύτεροι θα είμαστε. Τόσο και ατομικά, αλλά και ομαδικά ειδικά σε κάποιες θέσεις που έχουμε ανάγκη.

Είναι θετικό ότι δίνουμε παιχνίδια εκτός Αθηνών, γιατί έτσι έχει την ευκαιρία περισσότερος κόσμος να δει την εθνική που αγαπάει και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το ευχαριστηθεί».

Δείτε τις δηλώσεις του παίκτη του Ολυμπιακού στο βίντεο από το επίσημο κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ