2013-08-17 23:45:08
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι έξι ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα β’ του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το NextGen Series, πρόκειται, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, να δοθούν δανεικοί για να παίξουν και να πάρουν εμπειρίες.

Δεν είναι πάντως δεδομένο ότι όλα οι πιτσιρικάδες του Θρύλου θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες της Ελλάδας είτε της Superleague, είτε της Football League. Στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπάρχει και η περίπτωση κάποια παιδιά να πάρουν μεταγραφή υπό τη μορφή δανεισμού και σε σύλλογο του εξωτερικού.

Με πιο πιθανό προορισμό τη Γερμανία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", καθώς ο Μπερντ Στορκ είναι από τους ανθρώπους που έχει μιλήσει με ομάδες της πατρίδας του και έχει συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό. Όπως άλλωστε συνέβη και με τον Νίκο Ιωαννίδη, τον πρώην επιθετικό των Νέων του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Χάνσα Ροστόκ στην Γ’ Εθνική Γερμανίας, αλλά και τον Κώστα Ρουγκάλα, καθώς ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων δοκιμάζεται επίσης στην Χάνσα Ροστόκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ