2012-04-08 11:00:58
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και την κόντρα της με την αδερφή της, Ελενα, μίλησε στο "Contra.gr", η Στέλλα Χριστοδούλου:

"Είμαι χαρούμενη για τον πρώτο μου τίτλο. Μακάρι να ήμασταν συμπαίκτριες με την αδερφή μου", είπε η βολεϊμπολίστρια του Θρύλου.

Αναλυτικά:

Η Στέλλα Χριστοδούλου μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου μίλησε για τον πρώτο τίτλο της καριέρας της και τον αφιέρωσε εξαιρετικά στις συμπαίκτριες.

Πέρυσι, η νεαρή πασαδόρος του Ολυμπιακού φορούσε την πράσινη φανέλα, αλλά δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Φέτος άλλαξε στρατόπεδο και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της δεόντως.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα χαράς και πως θα μπορούσε να πράξει άλλωστε αφού ο τελικός ήταν γεμάτος ένταση και πάθος. Λίγο αργότερα η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για τη επιτυχία της.

Αρχικά σχολίασε για τον τελικό:


"Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι το πήρε τελικά η ομάδα που το ήθελε περισσότερο".

Σε ό,τι αφορά το που κρίθηκε ο τελικός είπε:

"Θεωρώ ότι κρίθηκε στο πάθος και στα ψυχικά αποθέματα που δείξαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1 έπειτα από ένα γεμάτο σετ. Στη συνέχεια όμως δεν τα παρατήσαμε και με το πάθος καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να πάρουμε το παιχνίδι".

Για το γεγονός ότι αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος της καριέρας της σχολίασε:

"Ναι όντως είναι ο πρώτος μου τίτλος. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό".

Οταν της ζητήσαμε να αφιερώσει κάπου τον τίτλο της τόνισε:

"Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς στην οποία κανείς δεν μας πίστεψε. Εμείς πιστέψαμε στους εαυτούς μας, το ίδιο έκανε και η διοίκηση και το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Για αυτό λοιπόν θέλω να αφιερώσω τον συγκεκριμένο τίτλο στις συμπαίκτριες μου".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αδερφή της, Ελενα, με την οποία ήταν αντίπαλος:

"Μακάρι να ήμασταν συμπαίκτριες με την αδερφή μου, αλλά όπου και αν παίζει τη στηρίζω και χαίρομαι που φτάσαμε και οι δύο σε έναν τελικό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ