2013-08-23 04:01:03
Φωτογραφία για Θα γίνει... χαμός στο US Open!
Η κλήρωση του US Open έγινε και μας επιφύλασσε ευχάριστα μαντάτα! Πιθανός προημιτελικός ανάμεσα σε Ναδάλ-Φέντερερ, στα ημιτελικά ίσως συναντηθούν οι περσινοί φιναλίστ, Μάρεϊ-Τζόκοβιτς.

Ξανά στο ίδιο ταμπλό Ναδάλ και Φέντερερ, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το προσεχές US Open (26/08-9/09), με τα νέα –για εμάς- να είναι ευχάριστα.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως πιθανώς στα προημιτελικά να έχουμε εκ νέου ντέρμπι «αιωνίων», αφού ο Ισπανός και ο Ελβετός είναι... παρέα. Κάτι που το περιμέναμε, από την στιγμή που ο King Roger κατεβαίνει ως νούμερο επτά.

Πάντως για να τα λέμε όλα, ο Ράφα δεν είχε και την πιο εύκολη κλήρωση. Γιατί για να φτάσει στο τελικό και φυσικά να κατακτήσει την κούπα θα χρειαστεί να περάσει αρκετά επικίνδυνα εμπόδια κι ας είναι σε φοβερή κατάσταση αυτή την περίοδο. Πιθανώς να χρειαστεί να πετάξει εκτός τους Χάρισον (1ο γύρο) και στη συνέχεια τους Ποσπίσιλ, Βερντάσκο, Ίσνερ, Φέντερερ, Φερέρ και στον τελικό έναν εκ των Μάρεϊ ή Τζόκοβιτς. Βέβαια αυτά είναι τα πιθανά σενάρια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις… Ο Ελβετός ξεκινά κόντρα στον Ζέμλια, ενώ μέχρι να φτάσει στο ντέρμπι της οκτάδας, θα χρειαστεί να επικρατήσει των Κουέρι και Νισικόρι.


Ο κάτοχος του τίτλου, Άντι Μάρεϊ βρίσκεται στο ίδιο ταμπλό με τον Τζόκοβιτς, οπότε δεν τίθεται θέμα να δούμε επανάληψη του περσινού τελικού, αλλά πιθανώς να λύσουν τις διαφορές τους στη τετράδα του αμερικανικού Grand Slam. Ο Βρετανός ξεκινά με τον Γάλλο, Λόντρα, στους «16» λογικά θα παίξει με τον Αλμάγκρο, ενώ στα προημιτελικά με κάποιον εκ των Μπέρντιχ-Βαβρίνκα. Από την άλλη, ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Μπερνάκις, ενώ μέχρι τα ημιτελικά ίσως αντιμετωπίσει τους Ντιμιτρόφ, Φονίνι και Ντελ Πότρο.

Με παίκτη που θα έρθει από τα προκριματικά θα αγωνιστεί στον πρώτο γύρο του τουρνουά ο Μάρκος Παγδατής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η σοφή Σφίγγα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η σοφή Σφίγγα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ