2013-08-24 14:47:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Κάτω από τα αλεξίσφαιρα την στολή και τον οπλισμό υπάρχει η ανθρωπιά
Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι και η ομάδα ΔΙΑΣ βρίσκονταν στον χώρο έξω από τα δικαστήρια της Πρέβεζας, όπως περιγράφει σε μήνυμα που έστειλε στο pamepreveza.gr, αναγνώστης ο οποίος έτυχε να περνά από το σημείο.

Κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς - ο επικεφαλής προφανώς - άνοιξε την μπαγκαζιέρα από την μοτοσυκλέτα και έβγαλε μια σακούλα που περιείχε χυμούς – αναψυκτικά.

«Περπατούσα προς την παραλία και είχα μπροστά μου όλη την εικόνα όταν την ώρα που ο αστυνομικός ετοιμάζονταν να δώσει στους συναδέλφους του τα αναψυκτικά, βλέπει ένα μικρό κοριτσάκι, ρομά, με την γιαγιά του στο πεζούλι, λίγα μέτρα μακριά, κάτω από τα δέντρα.»

- Έι μικρή… Έλα εδώ φώναξε στο κοριτσάκι… "και κοντοστάθηκα να δω τι θα συμβεί", περιγράφει στο μήνυμά του ο αναγνώστης μας.

"Ο αστυνομικός γονάτισε μπροστά στο μικρό κοριτσάκι, το οποίο τον κοιτούσε με αυτά τα μεγάλα και πανέμορφα μάτια - βρισκόμουν ήδη σε απόσταση αναπνοής από αυτούς - του έδωσε την σακούλα με τους χυμούς και της χάιδεψε το κεφάλι Η μικρή άλλαξε με μιας έκφραση χαμογέλασε και απομακρύνθηκε προς το σημείο που βρίσκονταν η γιαγιά της.


Εκείνη, η γιαγιά, κάτι έσκυψε και της είπε στο αυτί και τότε η μικρή φώναξε προς τους αστυνομικούς. «Ευχαριστώ πολύ»."

"Ήδη είχα φτάσει στο περίπτερο αλλά κοιτούσα πίσω… Η μικρή άνοιξε τον ένα χυμό και γύρισε προς το μέρος των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, τους κοιτούσε συνεχώς και χαμογελούσε…"

Και ο αναγνώστης μας κλείνει το μήνυμά του:

"Δεν ξέρω αλλά εκείνη την στιγμή, το απλό αυτό σκηνικό με τους ένστολους και το μικρό κοριτσάκι, που ο καθένας από εμάς έχει κάνει η μπορεί να κάνει στο μέλλον κάτι έκανε μέσα μου και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας… Ευχαριστώ για την φιλοξενία"

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ