2013-08-26 22:58:04
Φωτογραφία για Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ντέκο
Έχοντας πραγματοποιήσει μία καριέρα γεμάτη με τίτλους και διακρίσεις αγωνιζόμενος με την... φανέλα της Πόρτο, της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι, ο Ντέκο διανύοντας πλέον το 36ο έτος της ηλικίας του, πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Φλουμινένσε, με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως αποσύρεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς όπως τόνισε, δεν τον αφήνει το σώμα του να συνεχίσει.

«Ανακοινώνω το τέλος της καριέρας μου σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, με λύπη. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω μέχρι το τέλος της σεζόν και να βοηθήσω να επιστρέψει η ομάδα μου στο Λιμπερταδόρες, αλλά δεν μπορώ. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την Φλουμιένσε, αλλά δεν με αφήνει το σώμα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την Φλουμινένσε και όλους όσους δούλεψαν μαζί μου αυτά τα τρία χρόνια και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίζω στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Σωματικά μπορώ να παίξω, αλλά οι μύες μου δεν μπορούν να το υποστηρίξουν πλέον. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη».
pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ