2013-08-28 13:09:44
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ «8άρι» ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...
Όσο περνούν οι μέρες και η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της το ενδιαφέρον για την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ των ερυθρόλευκων είναι πολύ μεγάλο.

Πρόκειται φυσικά για το νέο «8άρι» που θα πιάσει Λιμάνι με προσδοκία βασικού. Προσθήκη που δεν αποκλείεται πια να επισημοποιηθεί πολύ άμεσα. Για την ώρα υπάρχουν δύο βασικές υποψηφιότητες, ένα σαφές προβάδισμα και μια ξεκάθαρη επιθυμία Αυτό σημαίνει:

Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με τη Μίλαν για τον Μπακάγιε Τραορέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τα έχει βρει και με τον ίδιο τον 28άχρονο στον οποίο καλύπτει ολόκληρο το συμβόλαιο του. Αν θέλει λοιπόν ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία και την φτάνει ως τις υπογραφές. Αυτή η συμφωνία υπάρχει ήδη μια-δύο μέρες με βάση τα όσα υποστηρίζουν μάνατζερ που γνωρίζουν την υπόθεση. Μάλιστα αρκετοί υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για δανεισμό, όπως έχει ακουστεί κατ επανάληψη, αλλά για την αγορά του ποδοσφαιριστή.


Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει προχωρήσει γιατί οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να παλέψουν μέχρι τέλους για την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Του 24άχρονου κεντρικού χαφ της Μπαστιά, ο οποίος εδώ και εβδομάδες είναι η «βασική επιλογή». Εκείνος είναι το «8άρι» που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει νέος κύκλος επαφών με την Μπαστιά προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Δεν είναι όμως εύκολο, αφού ήδη έχουν εμπλακεί στην διεκδίκηση του, δύο-τρεις ομάδες (εκ των οποίων ακούγεται ότι η μια από τις μεγάλες της Πρέμιερ Λιγκ), αλλά και γιατί οι Γάλλοι όλο και ανεβάζουν τις απαιτήσεις τους για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το φετινό Σαμπιονά.

Τα χρονικά περιθώρια όμως είναι πλέον στενά. Και ο Ολυμπιακός που μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου θέλει να πάρει και 6άρι, καλείται να αποφασίσει Απόψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Βρέντζος φεύγουν για το Μονακό, αφού θα δώσουν το "παρών" στην αυριανή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα συναντήσουν και τον Κριστιάν Καρεμπέ και ίσως τελικά η απόφαση παρθεί επί... γαλλικού εδάφους.

Όπως και να έχει... Όλα δείχνουν ότι Τραορέ ή Γιαταμπαρέ θα είναι η πρώτη μεταγραφή των ερυθρόλευκων σε αυτή την τελευταία εβδομάδα «ενίσχυσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ