2013-09-01 20:49:18
Φωτογραφία για Σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ τα ντέρμπι με Γιουνάιτεντ-Τότεναμ
Η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 την ManUtd στο "Άνφιλντ" με σκόρερ ξανά τον Ντάνιελ Στάριτζ και έκανε το "3 στα 3", μένοντας μάλιστα μόνη στην κορυφή, καθώς η Άρσεναλ νίκησε 1-0 την Τότεναμ με Ζιρού.

Η Λίβερπουλ πήρε το μεγάλο αγγλικό ντέρμπι, νικώντας με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Άνφιλντ".

Οι "κόκκινοι" έκαναν έτσι το "3 στα 3" για πρώτη φορά μετά το 1994, ενώ άφησαν πέντε βαθμούς πίσω την ManUtd.

Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Ντάνιελ Στάριτζ, με τον Άγγλο επιθετικό να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του ματς στο 4ο λεπτό με κεφαλιά προς τα πίσω, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τζέραρντ και πρώτη κεφαλιά του Άγκερ.

Θυμίζουμε πως και στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Λίβερπουλ είχε νικήσει επίσης με 1-0 και σκόρερ τον Στάριτζ.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ ανοίγει το σκορ Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ήταν κακή και απλά προσπαθούσε να διατηρήσει το προβάδισμα.


Από την άλλη η ManUtd είχε φλύαρη κατοχή και η πρώτη της ευκαιρία ήρθε στο 77' με τον αριστερή βολίδα του Νανί, την οποία απέκρουσε ο Μινιολέ.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η ευκαιρία του Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 87', αλλά ο Ολλανδός αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Σακό, Μόουζες και Ιλόρι στην εξέδρα

Στην εξέδρα του "Άνφιλντ" ήταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Λίβερπουλ, οι Μαμαντού Σακό (Παρί ΣΖ), Βίκτορ Μόουζες (Τσέλσι) και Τιάγκο Ιλόρι (Σπόρτινγκ).

Μόουζες & Ιλόρι...

Κολό Τουρέ, Σακό & Αλί Σισοκό...

Η Άρσεναλ το ντέρμπι, κορυφή η Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ νίκησε με 1-0 την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με γκολ του Ολιβιέ Ζιρού, υποχρεώνοντας τους "σπερς" στην πρώτη τους απώλεια.

Ο Γάλλος στράικερ πέτυχε το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα με προβολή στο 1ο δοκάρι στο 23', από ασίστ του Θίο Γουόλκοτ.

Ο Έρικ Λαμέλα έκανε ντεμπούτο για την Τότεναμ ως αλλαγή, όπως και ο Ματιέ Φλαμινί για την Άρσεναλ, ενώ τραυματίας αποχώρησε ο Ετιέν Καπού.

Οι συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Λούκας Λέιβα, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κοουτίνιο (84' Λουίς Αλμπέρτο), Ιάγο Άσπας (61' Στέρλιγκ), Στάριτζ.

MANUTD: Ντε Χέα, Φιλ Τζόουνς (38' Βαλένσια), Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κλέβερλι, Κάρικ, Γκιγκς (73' Χαβιέρ Ερνάντες), Άσλεϊ Γιανγκ (63' Νανί), Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Τζένκινσον, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γουίλσιρ (43' Φλαμινί), Ράμσεϊ, Ροζίτσκι (79' Μονρεάλ), Γουόλκοτ (91' Σανιά), Καθόρλα, Ζιρού.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Ετιέν Καπού (75' Σάντρο), Παουλίνιο, Ντεμπελέ (69' Ντεφόου), Τάουνσεντ (75' Λαμέλα), Σαντλί, Σολδάδο.

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ