2013-09-01 21:30:43
Φωτογραφία για Στίβος - Νίκη Φιλιππίδη στο Βερολίνο
Ο Κώστας Φιλιππίδης αναδείχθηκε νικητής στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Βερολίνου. Πέμπτη θέση για τον Κώστα Δουβαλίδη στα 110μ. εμπόδια.

Λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο τελικό της σειράς Diamond League στις Βρυξέλλες και ο Κώστας Φιλιππίδης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ήταν νικητής στον αγώνα του Βερολίνου έχοντας καλύτερο άλμα στα 5,70 μέτρα. Ο Φιλιππίδης, στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,80 μ., δίχως όμως επιτυχία.

 Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα, θα κλείσει μια γεμάτη χρονιά στις 6 Σεπτεμβρίου στον τελικό των Βρυξελλών, ανάμεσα στους κορυφαίους άλτες του πλανήτη. Ο Φιλιππίδης τελείωσε τον αγώνα του στα 5,70 μ. ύψος που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια, έχοντας νωρίτερα υπερβεί με την πρώτη το 5,50 μ. και 5,60 μ., ακριβώς όπως και ο Γιαν Κουντλίκα. Οι δύο αθλητές πήγαν σε διαδικασία μπαράζ με τον Φιλιππίδη να νικά τελικά στα 5,65 μέτρα.

Στο ίδιο μίτινγκ μετείχε ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος ήταν πέμπτος στα 110 μ. εμπ. με 13.69 (0,3). Νικητής της κούρσας ήταν ο Κουβανός, πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Ντάιρον Ρόμπλες με 13.35.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ