2013-09-02 02:18:04
Φωτογραφία για Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Θεοχάρη
Γράφει ο Νικόλαος Π. Τσιρίκος

Κυριε Γενικε Γραμματεα Δημοσιων Εσοδων κ.Θεοχαρη Θεοχαρη θα ηθελα να σας... εκφρασω τα θερμα μου συγχαρητηρια για το μεχρι σημερα εργο σας και τον αγωνα σας για την εισπραξει ωφειλων υπερ του ελληνικου δημοσιου καθως και την καταπολεμηση της φοροδιαφυγης καθως επι καθημερινης βασεις συλλαμβανονται πολιτες οι οποιοι ωφειλουν προς το ελληνικο δημοσιο και συμμετοχη φερετε και εσεις διοτι εφαρμοζετε τα νομιμα για τα οποια και εχετε καλεστει προς ωφελος του ελληνικου δημοσιου και ειστε αξιος για ακομη μια φορα συγχαρητηριων για την εντιμοτητα σας και για το δυσκολο εργο σας που φερετε εις περας για την σωτηρια της Ελλαδος.

Επισηε δεχτείτε και τα συγχαρητηρια μου για την αμμεση σας παρεμβασει στην διαγραφη χρεουσ 24ο εκατομμυριων ευρω που παρανομος επιβληθηκε στην εταιρεια ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ συμφεροντων του κ.Βαρδινογιαννη και εσεις και το επιτελειο σας διαπιστωσατε οτι παρανομος επιβληθηκε με βαση νομου που δεν ισχυει και προχωρησατε στην ακυρωση του
. Φυσικα οι υπευθυνοι που επεβαλαν το εν λογω προστιμο θα επρεπε ήδη να ειχαν δηλωσει την παραιτηση τους διοτι ειναι αδιανοητο να επιβαλεις προστιμο και να εκθετεις ανεπανορθωτα την εν λογω εταιρεια χωρις να εισαι γνωστης των νομων διοτι το ιδιο μπορει να ισχυει και σε χιλιαδες μικρο οφειλετες που δεν εχουν την νομικη καλυψη της εν λογω εταιρειας και να καλεστουν να πληρωσουν προστιμα τα οποια δεν προβλεπει ο νομος και τα οποια υπευθυνοι ειναι ατομα ανικανα όπως στην εν λογω περιπτωση που δεν ειναι σε θεση να γνωριζουν τα αυτονοητα. Φυσικα θεωρω πως ο αξιοτιμοσ κ.Σαμαρασ θα ζητησει την παραιτηση τους συντομα οπως ωφειλει.

Επισησ κ.Γενικε Γραμματεα δημοσιων εσοδων κ.Θεοχαρη Θεοχαρη κατ εξοχην αρμοδιε για την σωτηρια της Ελλαδος απαντηστε στον ελληνικο λαο διοτι σε εμενα προσωπικα δεν τολματε οταν προ μηνων σας ενημερωσα γραπτως για ανυπολογιστη καταγγελία φοροδιαφυγης που εχω καταθεσει στο γραφειο του αξιοτιμου τεως οικονομικου εισαγγελεα κ.Πεπονη στο ΣΔΟΕ με αριθμ.πρωτ 3122κ2071 13-2-2012 απο αγοραπωλησιες ακινητων και οχι μονο στην οποια εμπλεκονται τοσο ο αξιοτιμος προεδρος του συμβολαιογραφικου συλλογου εφετειου Αθηνων Πειραιως κ.Βλαχακης Κωσταντινος του Δημητριου και οχι μονο καθως και ολα τα πιστωτικα ιδρυματα της Ελλαδος τραπεζες για παραβαση του ν,3691-2008 απο την οποια γνωριζετε τοσο εσεις οσο και το επιτελειο σας και οχι μονο οτι μετα το περας της ερευνας απο τις αρμοδιες αρχες του ΣΔΟΕ τα εσοδα για το ελληνικο δημοσιο ανερχονται σε ανυπολογιστα δις ευρω και παρ ολα αυτα σαν κατ εξοχην αρμοδιος γενικος γραμματεας δημοσιων εσοδων και παρα τις συνεχεις μου εκκλησεις για παρεμβαση σας οπως ωφειλατε πραττοντας τα νομιμα για τα οποια και εχετε καλεστει εσεις οχι μονο δεν πραξατε τα νομιμα αλλα μεχρι σημερα παραβαινοντας τα καθηκοντα σαεσυγκαληπται και στηριζετε τα τεραστια οικονομικα συμφεροντα που θίγονται μη πραττοντας τα νομιμα για την σωτηρια της Ελλαδος. Οι πραξεις σας δηλωνουν εσχατη προδοσια κατα της Ελλαδος και ολου του ελληνικου λαου.

Τελος κ.Γενικε Γραμματεα δημοσιων εσοδων κ.Θεοχαρη Θεοχαρη σας κανω εκκληση εαν θεωρειται κατα ελαχιστο τον εαυτο σας Ελληνα δηλωστε την παραιτηση σας και οικειοθελως λογοδοτηστε προς την ελληνικη δικαιοσυνη διοτι ειναι αδιανοητο ο κατ εξοχην αρμοδιος δημοσιων εσοδων να οδηγει μικρο οφειλετες στην ελληνικη δικαιοσυνη για χρεη προς το ελληνικο δημοσιο και τελος το τραγικο και αδιανοητο να συγκαληπτει οικονομικα συμφεροντα που θιγονται με ανυπολογιστα δις ευρω κατοπιν της επωνυμης καταγγελειας μου που εχετε λαβει γνωσει προς οφελος του ελληνικου δημοσιου απο τα οποια οπως γνωριζετε ολοι σας θα επελθει η σωτηρια της Ελλαδος που προφανως δεν θελετε για λογους που γνωριζετε μονο εσεις αλλα φυσικα πολυ συντομα ολοι σας θα τους κανετε γνωστους στους λιγοστους αρμοδιους της υγειους ελληνικης δικαιοσυνης .

Εξακολουθω να ζητησω την παρεμβαση εστω και ενός εισαγγελεα της λιγοστης υγειους δικαιοσυνης για τα προαναφερομενα διοτι θελω να πιστευω οτι εστω και ενας θα υπαρχει εστω να παρεμβει και να καλεστω να λογοδοτησω εστω και ένας και κανω και παλι προσωπικη έκκληση εστω και σε εναν αξιοτιμο εισαγγελεα και ζητω την παρεμβασει του.

Φυσικα κ.Γενικε Γραμματεα δημοσιων εσοδων κ.Θεοχαρη Θεοχαρη για πολλοστη φορα αναλμβανω 100 τοις εκατο την ευθυνη των γραφομενων μου και σας παρακαλω παρα πολυ και σας κανω προσωπικη έκκληση να στραφειτε εναντιον μου μεσω της ελληνικής δικαιοσύνης ετσι ωστε και καλεστω να λογοδοτησω για τα προαναφερομενα.

Το οτι μεχρι σημερα και παρα τις συνεχείς εκκλήσεις μου προς όλους σας κάνεις δεν με καλει κατανοείτε ολοι σας το μέγεθος της φοροδιαφυγής που συγκαλύπτετε και τα τεραστια οικονομικα συμφεροντα που θιγονται καθώς και τα ανυπολογιστα ωφελει που θα εισπραξει το ελληνικο δημοσιο τα οποια ανερχονται σε ανυπολιγιστα δις ευρω και παρ ολα αυτα εσείς δεν εφαρμόζεται τα νομιμα για τα οποια και εχετε καλεστει.

Ειμαι παντα στην διαθεση σας για τα προαναφερομενα. Επίσης εντυπωση μου προκαλει το γεγονός πως στην περιπτωση της παράνομης επιβολής προστιμου όπως αναφερετε και δεν ειμαι αρμόδιος εγω αλλα η ελληνικη δικαιοσυνη τοσο εσείς οσο και οι υπηρεσίες σας δουλεψατε νυχτα μερα ετσι ωστε να λυσετε το εν λογω προβλημα γιατι δεν κανατε ακριβώς τα αντιστοιχα τοσο εσείς οσο και οι υπηρεσίες σας όπως ωφειλατε και για την επωνυμη καταγγελία μου γνωρίζοντας τα ανυπολογιστα δις ευρω που θα εισπραξει το ελληνικο δημοσιο.

Απαντηστε κ.Γενικε Γραμματεα δημοσιων εσοδων κ.Θεοχαρη Θεοχαρη προς τον ελληνικο λαο γιατι δεν εφαρμοζετε τα νομιμα για την σωτηρια της Ελλάδος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ