2013-09-03 22:01:06
Φωτογραφία για Αναζήτηση τέλος - Η 23χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ είναι η Αναστασία Στιλ στο «50 αποχρώσεις του γκρι»
Η Ντακότα Τζόνσον, κόρη του Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ, ήταν εκείνη που κέρδισε αναπάντεχα τον ρόλο της παρθένας που ξελογιάζεται από τον δισεκατομμυριούχο στην κινηματογραφική μεταφορά του υπερ-best seller «50 αποχρώσεις του γκρι».

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω σχετικού tweet της συγγραφέως του μυθιστορήματος που πληροφορούσε τα εκατομμύρια φαν της ότι «Με χαρά σας ενημερώνω ότι η Ντακότα Τζόνσον δέχθηκε να είναι η Αναστασία μας».

Ενώ ο ρόλος του Κρίστιαν Γκρέι κατέληξε αντίστοιχα στον 33χρονο Άγγλο Τσάρλι Χούναμ του οποίου ο μόνος πρωταγωνιστικός ρόλος είναι στο Pacific Rim του Γκιγέρμο ντελ Τόρο.

Η επιλογή της Ντακότα ήταν εντελώς μη αναμενόμενη καθώς για τον ρόλο της Αναστασίας πάλεψαν στήθος με στήθος όλες οι νεαρές ενζενί στο Χόλιγουντ, γνωρίζοντας ότι -αν εξαιρέσεις τις γυμνές σκηνές που θα περιέχει- πρόκειται για μια τριλογία που θα τις μετέτρεπε σε πρωτοκλασάτα ονόματα.

Η Τζόνσον, που δουλεύει ως μοντέλο από τα 12 της, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο Social Network (σ.σ. είναι η φοιτήτρια του Στάνφορντ με την οποία πέφτει στο κρεβάτι ο χαρακτήρας του Τζάστιν Τίμπερλέϊκ), καθώς επίσης από την τηλεοπτική σειρά Ben & Kate που κόπηκε μετά από μια σεζόν.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ