2013-09-04 17:50:06
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ ΣΤΗ ΡΕΝΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΣΙΣΟΚΟ...
Οι Royals έχουν καταθέσει πρόταση στον Μοχάμεντ Σισοκό και... τον έχουν από κοντά, προκειμένου να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα.

Ο Σισοκό, το όνομα του οποίου απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό, έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και το όνομά του ακούγεται πολύ έντονα για το Ρέντινγκ. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχείς επαφές μαζί του και είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να τον φέρουν στο Madejski, αφού, εφόσον γίνει θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Royals, Νικ Χάμοντ, δήλωσε: «Ο ιδιοκτήτης έχει δουλέψει πολύ σκληρά στην περίπτωση του για να του εξηγήσει το πρότζεκτ και το τι προσπαθούμε να καταφέρουμε εδώ. Ήρθε για να δει τι γίνεται στο σύλλογο. Είναι ελεύθερος και με καλό μπακγκράουντ και θέλει το χρόνο του για να εξετάσει τις επιλογές του, κάτι που καταλαβαίνουμε. Ο ιδιοκτήτης του έχει πλασάρει πολύ ωραία το σύλλογο και ο Μόμο έχει εντυπωσιαστεί από εμάς. Του έχουμε καταθέσει πρόταση και θα εξετάσει τις επιλογές του. Νομίζω ότι θα ξέρουμε τις αμέσως επόμενες μέρες το αν είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ