2013-09-04 20:53:09
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ... ΠΑΡΙ Σ.Ζ. Ο ΜΙΤΣΕΛ
Μόνο στο Public.gr έχεις δωρεάν μεταφορικά σε όλο το gaming από 0€!

Παρόλο που οι προπονήσεις του Ολυμπιακού διεξάγονται αυτές τις μέρες χωρίς αρκετούς παίκτες ελέω των Εθνικών ομάδων ο Μίτσελ έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για Ξάνθη και... Παρί Σεν Ζερμέν. Παιχνίδι-κλειδί αυτό με τους Ακρίτες για το αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε και την Τετάρτη εσωτερικό δίτερμα από το οποίο όμως, όπως είναι φυσικόε δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπερασματα εξαιτίας των πολλών απουσιών που υπάρχουν. Οι ελλείψεις που υφίστανται λόγω των αγώνων Εθνικών ομάδων δεν επιτρέπουν στον Μίτσελ να κάνει όλες τις δοκιμές που θέλει, ωστόσο σκέφτεται από τώρα για την βασική ενδεκάδα του επικείμενου αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι από το οποίο θα προκύψουν και οι τελικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα του σημαντικού και εξαιρετικά δύσκολου αγώνα της πρεμιέρας του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική. Με άλλα λόγια η αναμέτρηση με τους Ακρίτες θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό το πως θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό κόντρα στους Γάλλους ο Μίτσελ.


Ο Ρομπέρτο είναι ο γκολκίπερ που έχει το προβάδισμα για τους δύο αγώνες ενώ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η αμυντική τετράδα των Σαλίνο, Σιόβα, Μανωλά και Μπονγκ να μην αλλάξει. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά, όμως ως προς το παιχνίδι με την Παρί για τα άκρα της επίθεσης οι Βάις και Κάμπελ και για την επίθεση ο Σαβιόλα δείχνουν να είναι φαβορί.

Πολλά βέβαια θα καθοριστούν και από τις δοκιμές που θα γίνουν στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Στόχος του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων είναι να καταρτίσει το καλύτερο δυνατό σχήμα και για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, αλλά και για εκείνη με την Παρί του Σουηδού αστέρα, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ