2013-09-04 21:57:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο ΟΛΠΑ έκλεισε το λιμάνι στο Run Greece - Δυσαρέσκεια και απώλεια στην τουριστική προβολή
Την δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ προκάλεσε η άρνηση του ΟΛΠΑ να επιτρέψει την διέλευση του Run Greece Πάτρας μέσα από το λιμάνι, από τον Μώλο μέχρι την Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στελέχη του ΣΕΓΑΣ τόνισαν ότι η Πάτρα είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα που δεν επέτρεψε τη διέλευση του Run Greece στην θαλάσσια ζώνη της, γεγονός που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επιλεγμένες διαδρομές μέσα στην πόλη, δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης τουριστικής προβολής.

Το RUN GREECE έχει αναφορά στον απλό πολίτη κατά κύριο λόγο και στο ιστορικό, εμπορικό και τουριστικό «κέντρο» κάθε μεγάλης πόλης. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η προσέγγιση απλών πολιτών, αρχάριων δρομέων και περιπατητών αλλά και παιδιών ηλικίας 9-12 ετών.

Οι αγώνες έγιναν ήδη στα Ιωάννινα, στην Καστοριά, στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα ακολουθήσουν οι αγώνες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και η διοργάνωση, που αφορά τις περιφερειακές πόλεις, θα κλείσει για φέτος στην Λάρισα.

Σε καμία άλλη πόλη δεν υπήρξε τέτοια αντίδραση, λένε οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ, στόχος του οποίου είναι στην Πάτρα να κατέβουν στο δρόμο και να λάβουν μέρος στους αγώνες περί τα 2.500 άτομα.

Σε ό,τι αφορά την προβολή, η Πάτρα θα φαίνεται μια πόλη χωρίς ...θάλασσα καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν μόνο στο κέντρο της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ