2013-09-05 11:40:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΚΛΗΡΑ
Μετά την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ, ο Ρόι Κάρολ έχει χάσει τη θέση του στον Ολυμπιακό, αφού πλέον λογίζεται ως τρίτος τερματοφύλακας στην ομάδα, κάτι που δεν φαίνεται να τον πτοεί καθόλου.

Το αντίθετο, μάλιστα! Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ θα εξακολουθεί να δουλεύει σκληρά και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα αποζημιωθεί.

«Αυτή τη στιγμή τα πράγματα για μένα δεν είναι καλά. Δεν αγωνίζομαι και δεν συμπεριλαμβάνομαι στις αποστολές. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να προπονούμαι σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει. Αγαπώ την Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι φανταστικοί. Έχει έρθει ένας νέος προπονητής και έφερε τον δικό του τερματοφύλακα από την Ισπανία. Ευτυχώς, έχω ακόμα 4-5 χρόνια έως ότου ολοκληρώσω την καριέρα μου. Θέλω να τα καταφέρω και πιστεύω πως η Ελλάδα είναι το κατάλληλο μέρος για μένα», ανέφερε ο Κάρολ.

Από εκεί και πέρα, ο Κάρολ ναι μεν δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αλλά τη θέση του στην Εθνική ομάδα την έχει εξασφαλισμένη. Την Παρασκευή κοντράρεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 και σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε τόσο στο αμυντικό πρόβλημα που έχει ανακύψει όσο και στο γεγονός πως θα συναντήσει ξανά τον Ρονάλντο.


   

«Η κατάσταση δεν είναι η ιδανική, αλλά αυτά συμβαίνουν στο διεθνές ποδόσφαιρο. Μπορούμε να έχουμε τις εμπειρίες δύο παικτών της Πρέμιερ Λιγκ που παίζουν ως κεντρικοί αμυντικοί και είναι οι Τζόνι Έβανς και Γκάρεθ Μακ Όλι. Όποιος και να παίξει θα τα καταφέρει. Όλοι είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη επί της Ρωσίας τον περασμένο μήνα», είπε ο Κάρολ σχετικά με τις απουσίες στην άμυνα και κατέληξε αναφορικά με τον Ρονάλντο.

«Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα από πολλές απόψεις και ειδικότερα για τον προπονητή μας, το πρώτο επί θητείας του. Αλλά εγώ ανυπομονώ να συναντήσω τον πρώην συμπαίκτη μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρονάλντο. Αποτελεί πάντα πρόκληση να παίζεις εναντίον ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ