2013-09-08 07:34:46
Φωτογραφία για Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ 84-61
Το 3Χ3 στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας έκανε η εθνική Ελλάδας, που επικράτησε με 84-61 της Τουρκίας, στο πλαίσιο του Δ΄ ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς το Βασίλη Σπανούλη.

 Ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού, ωστόσο, οι υπόλοιποι διεθνείς φρόντισαν να μην φανεί το κενό του. Η Ελλάδα έφτασε στην τρίτη διαδοχική της νίκη, με άκρως πειστικό τρόπο και σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Ιταλία (18:45) θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Τον αγώνα μπορείτε να τον δείτε και μέσα από την σελίδα μας, αφού είμαστε πάντα σε On Line σύνδεση με την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και μεταδίδουμε το πρόγραμμα του. (Αριστερή στήλη).

Η Εθνική μας ήδη, ουσιαστικά, έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Η Τουρκία μετά την 3η συνεχόμενη ήττα χρειάζεται ένα θαύμα για να συνεχίσει στη διοργάνωση. 

Απογοητευτική γι' άλλη μια φορά η ομάδα του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ σε ένα ακόμη ματς οι NBAer, Τούρκογλου και Ιλιάσοβα, κυμάνθηκαν σε «ρηχά νερά».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ