2013-09-08 15:44:05
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό των τμημάτων και αφού δόθηκαν και οι τελευταίες απαντήσεις για την Κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού», παίρνει σειρά το πατροπαράδοτα τελευταίο -αφού τελευταίο τελειώνει- τμήμα του Ερασιτέχνη.

Ο Μιχάλης Κουντούρης, όπως αναφέρει ε δημοσίευμά του το "gavros.gr" θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα του παρουσιάσουν τα στοιχεία της περυσινής περιόδου, κυρίως σε ό,τι αφορά την ακαδημία και την επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί και θα συζητηθεί και το ύψος του προϋπολογισμού της ερχόμενης περιόδου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα πει το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο σύλλογος για κολυμβητές και εφόσον γίνει αυτό την Τετάρτη -υπάρχει η περίπτωση να το πει σε μια δεύτερη συνάντηση που θα έχει, οι προφορικές συμφωνίες θα μετατραπούν σε… κανονικές με τους κολυμβητές που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Το μεγαλύτερο μέρος των κολυμβητών που βρέθηκε στη Λαμία και κολύμπησε για τον Ολυμπιακό, πάντως, αναμένεται να συνεχίσει με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ