2013-09-08 16:52:19
Φωτογραφία για Ο διάλογος της Μέρκελ με Ελληνίδα
Διαδικτυακή συνέντευξη μέσω της Bild έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος

Απάντησε σε ερωτήσεις πέντε αναγνωστών ανάμεσά τους μια Ελληνίδα

”Το χρέος της χώρας θα πρέπει να μειωθεί στο 110% του ΑΕΠ της ως το 2022”

“Μέχρι πότε θα πρέπει η Ελλάδα να στηρίζεται οικονομικά;” ρώτησε η αναγνώστρια της Bild Μαρία Σαραφίδου την Γερμανίδα καγκελάριο σε διαδικτυακή συνέντευξη που μετέδωσε η εφημερίδα Bild.

“Αυτό εξαρτάται κυρίως από τις εξελίξεις στην Ελλάδα” της απάντησε η καγκελάριος και πρόσθεσε ότι το χρέος της χώρας θα πρέπει να μειωθεί στο 110% του ΑΕΠ της ως το 2022 ώστε να θεωρείται βιώσιμο. “Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα” συμπλήρωσε η Αγκελα Μέρκελ. “Σε αυτό έχετε δίκιο” απάντησε η αναγνώστρια.

Το στούντιο όπου η Μέρκελ απάντησε στις ερωτήσεις των αναγνωστών. ΦΩΤΟ bild.de

Η κα Σαραφίδου ήταν μία από τους 5 αναγνώστες της εφημερίδας που υπέβαλαν ερωτήσεις στην γερμανίδα καγκελάριο, στη συnέντευξη που διοργάνωσε η εφημερίδα με αφορμή τις γερμανικές εκλογές. Επεσήμανε μάλιστα στην καγκελάριο ότι έχει ελληνικές ρίζες όπως δείχνει και το όνομά της.

Στη συνέχεια η κα Σαραφίδου τη ρώτησε αν μπορεί να αντέξει στη θέση της καγκελαρίας άλλα τέσσερα χρόνια για να πάρει την απάντηση “ κι εγώ διερωτώμαι πολλές φορές κι έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα για το λαό της Γερμανίας και για αυτό θα εξαντλήσω τη θητεία μου”.
Πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ