2013-09-08 19:47:06
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΓΙΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και έχει γράψει και αυτός ένα κομμάτι στην ιστορία του Θρύλου είναι ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος φορ αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους από το 2010 ως το 2013 και κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας.

Με τεράστια εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Χέρτα και Αγιαξ, ο Σέρβος φορ αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 51 αγώνες, έχοντας σκοράρει 27 τέρματα. Είχε εξαιρετικά στατιστικά αναφορικά με την… ευστοχία του, αφού δεν χρειαζόταν πολλές προσπάθειες για να βρει δίχτυα.

Ο Μάρκο Πάντελιτς, λοιπόν, μίλησε στον «Γαύρο» για τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο γνωρίζει καλά από τον Ολυμπιακό, αφού αγωνίστηκαν μαζί και τον έχει ζήσει.

«ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Αρχικά ο Σέρβος πρώην επιθετικός των ερυθρόλευκων είπε για τον «πιστολέρο» του Ολυμπιακού: «Εχω να πω τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με ταλέντο, και το έχει δείξει άλλωστε».


Από εκεί και πέρα, ο Πάντελιτς επισήμανε: «Πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του για να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα και αυτό που πραγματικά είναι».

«ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»

Ο Πάντελιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη εμπειρία και έχει συνεργαστεί με πολλούς επιθετικούς στην καριέρα του. Συνεπώς, η γνώμη του έχει μεγάλη σημασία: «Πιστεύω ότι αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό τότε θα κάνει μεγάλα πράγματα και θα έχει πολύ καλή καριέρα γενικά ως ποδοσφαιριστής. Είναι καλός και έχει πολλές ικανότητες. Βέβαια, πρέπει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό».

   

ΓΙΑ ΣΑΒΙΟΛΑ Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Χαβιέρ Σαβιόλα και στο αν μπορούν οι δύο παίκτες να παίξουν μαζί στην ίδια ενδεκάδα, κάτι που γουστάρουν οι περισσότεροι οπαδοί του Θρύλου. Ο Πάντελιτς, λοιπόν, τόνισε ότι σίγουρα μπορούν οι δύο επιθετικοί να παίξουν μαζί. Συγκεκριμένα τόνισε: «Σίγουρα μπορούν δύο επιθετικοί να είναι στην ίδια ενδεκάδα. Θα έχουν βοήθειες και ο Μήτρογλου θα μάθει πολλά. Γιατί ο ένας φορ βοηθάει τον άλλο πάντα».

Ωστόσο συμπλήρωσε λέγοντας: «Βέβαια, αυτό είναι κάτι που αποφασίζει ο προπονητής. Πάντα ο κόουτς είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση και κανείς άλλος. Αλλά πιστεύω πως μπορούν να παίξουν».

Ολοκληρώνοντας ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε ένα σχόλιο και για τη μεταγραφή του Χαβιέρ Σαβιόλα στον Ολυμπιακό: «Ενας τέτοιος παίκτης κάνει τη διαφορά και δίνει το παραπάνω».

«ΦΟΝΙΑΣ»

Μπορεί τα τρία χρόνια που παρέμεινε στον Ολυμπιακό ο Πάντελιτς να μην ήταν πάντα στις πρώτες επιλογές, ωστόσο ήταν ποδοσφαιριστής ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αρκετά παιχνίδια και έδωσε πολλούς βαθμούς στον Θρύλο. Την πρώτη χρονιά (2010-11) σκόραρε 10 τέρματα, ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι πέτυχε γκολ που έδωσαν νίκες.

Τον επόμενο χρόνο σκόραρε 16 τέρματα με τη φανέλα του Θρύλου σε μόλις 18 συμμετοχές! Βέβαια, αυτό που έχει μεγαλύτερο ακόμα ενδιαφέρον ότι τα 16 τέρματα τα πέτυχε σε 944 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή κάθε... 59 λεπτά πετύχαινε και ένα γκολ! Ο ορισμός του «φονιά», λοιπόν! Την τελευταία σεζόν δεν έπαιξε πολύ και σε 156 λεπτά συμμετοχής είχε 1 γκολ!

ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ

Ο Μάρκο Πάντελιτς γνωρίζει καλά τον Κώστα Μήτρογλου. Το 2010-11 ήταν μαζί στον Θρύλο τους πρώτους έξι μήνες (δόθηκε δανεικός ο Μήτρογλου), ενώ το 2012-13 όλη τη χρονιά ήταν και οι δύο στον Θρύλο. Συνεπώς, ο Σέρβος έχει καλή άποψη για τον «πιστολέρο» του Ολυμπιακού. Τον ξέρει καλά και έχει γνώμη για τον διεθνή φορ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Στο ματς με τον Λεβαδειακό σκόραρε 3 τέρματα σε ένα ημίχρονο, ενώ την Παρασκευή το βράδυ έδωσε και τη νίκη στην Εθνική Ελλάδας στην έδρα του Λιχτενστάιν! Ετσι, η άποψη του 35χρονου πρώην επιθετικού των ερυθρόλευκων έχει μεγάλη σημασία!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε τι αναζητά ένα μπαρ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε τι αναζητά ένα μπαρ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ