2013-09-08 20:25:07
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ...
Ο Μίτσελ ετοιμάζεται για σχήμα με ένα αμυντικό χαφ στον αγώνα με την Ξάνθη και μία ενδεκάδα με δύο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να... εκπονήσει για φέτος άλλον σχηματισμό για την Ελλάδα και άλλον για την Ευρώπη. Εκτός από το απαραίτητο rotation που είναι λογικό να υπάρχει για να παίρνουν οι παίκτες τις απαιτούμενες ανάσες ο Μίτσελ φαίνεται να προσανατολίζεται στο να κατεβάσει έναν αμυντικό χαφ με την Ξάνθη και δύο με την Παρί.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει έναν αμυντικό μέσο και δύο εσωτερικούς με τους Ακρίτες και δύο παίκτες μπροστά από τα στόπερ και έναν οργανωτή με τους Γάλλους. Είναι άλλωστε λογικό οι ερυθρόλευκοι να παίξουν σαφώς πιο συντηρητικά κόντρα στην Παρί των πολλών αστέρων σε σχέση με τον αγώνα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μίτσελ εκτός από τον Ρομπέρτο που είναι ουσιαστικά ο μόνος σίγουρος για την ενδεκάδα και των δύο αγώνων αμφιταλαντεύεται ακόμα για τα πρόσωπα που θα κατεβάσει... Για όλες τις θέσεις έχει επιλογές με τον Γκαετάν Μπονγκ να είναι φαβορί για την θέση του αριστερού μπακ και τους Δημήτρη Σιόβα και Κώστα Μανωλά για το κέντρο της άμυνας.


Οι Κώστας Μήτρογλου, Βλάντιμιρ Βάις και Τζόελ Κάμπελ έχουν πάρει πολλούς πόντους από τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων τους ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Όσο για τα αμυντικά χαφ... Οι Ντελβίν Ετινγκά, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Γιάννης Μανιάτης, Ανδρέας Σάμαρης και ακόμα και ο Πάουλο Μασάντο θα δώσουν την... μάχη τους για την ενδεκάδα.

Όσον αφορά τον οργανωτικό ρόλο ο Μίτσελ ποντάρει πολλά πάνω στον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Από τα πόδια του Αργεντίνου θα εξαρτηθούν πολλά και στους δύο αγώνες. Βέβαια για την Ελλάδα υπάρχει πάντα και η λύση του Αριέλ Ιμπαγάσα που συνεχίζει να είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στο δημιουργικό σκέλος.

   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ