2013-09-08 23:04:04
Φωτογραφία για Επιστολή προς τον αξιότιμο οικονομολόγο κ. Βαρουφάκη
Γράφει ο Νικόλαος Τσιρίκος

Κυριε Βαρουφακη ζητω την παρεμβαση σας ως οικονομολόγος και τα... κατα προσσεγιση εσοδα που θα εισπραξει το ελληνικο δημοσιο για τα κατωθι.

Κατοπιν επώνυμης καταγγελίας μου που εχω καταθεσει στο γραφειο του αξιοτιμου τέως οικονομικου εισαγγελεα στο ΣΔΟΕ κ.Πεπονη με αριθμ. πρωτ 3122κ2071 13-2-2012 η οποια αφορα φοροδιαφυγη κατα του ελληνικου δημοσιου απο αγοραπωλησίες ακινητων και οχι μονο στην οποια εμπλεκονται περα απο τον προεδρο του συμβολαιογραφικου συλλογου εφετειου αθηνων Πειραιώς κ.Βλαχακη Κωνσταντίνο του Δημητρίου και οχι μονο και ολα τα πιστωτικα ιδρυματα της Ελλάδος τράπεζες. Για να γινω πιο σαφής εαν και κατανοείτε αφορα την πώληση ακινητων που ενω δηλωνοταν η αντικειμενικη αξια του ακινητου στα συμβολαια η πραγματικη τιμη ηταν πολλαπλασια με αποτελεσμα το ελληνικο δημοσιο να ζημιωνετε διοτι ο φόρος πληρωνοταν στην αντικειμενικη αξια και οχι στην πραγματικη,φυσικα γνωστές στις εν λογω πράξεις ηταν οι συμβολαιογραφοι δικηγοροι μεσίτες κλπ οι οποιοι αμοιβοντουσαν στην πραγματικη αξια και δηλωναν αμοιβη στην αντικειμενικη
. Επίσης συμμετοχη ειχαν και εχουν και όλες οι τράπεζες που ενω λαμβαναν γνωση τις φοροδιαφυγής αντι να την καταγγειλουν όπως ωφειλαν πράττοντας τα νομιμα την χρηματοδοτουσαν προς όφελος τους εισπράττοντας τα επιτοκια και μονο αδιαφορώντας για την οικονομικη ζημια που προκαλουσαν στο ελληνικο δημοσιο. Συμφωνα με την επωνυμη καταγγελία μου ζητω απο το ΣΔΟΕ ελεγχο ολων των συμβολαιων αγοραπωλησιασ ακινητων και οχι μονο που εχουν συνταξει ολοι οι συμβολαιογραφοι ελλαδοσ για τα τελευταια 15 χρονια ανοιγμα τραπεζικων τους λογαριασμων των εν λογω καθώς και ολων των εμπλεκομενων στα συμβολαια δικηγορων αγοραστων πωλητων μεσιτεων καθώς και ελεγχο ολων των στεγαστικων δανειων που εχουν χορηγησει ολα τα πιστωτικα ιδρυματα.

Κυριε Βαρουφακη λογω των γνωσεων σας ωσ οικονομολόγος παρακαλω οπωσ υπολογισετε τα εσοδα που θα προκυψουν απο τα προαναφερομενα για το ελληνικο δημοσιο υπολογίζοντας τον αριθμο των συμβολαιων που συνταχθηκαν τα τελευταια 15 χρονια και που στο 95 τοις εκατο αυτων εχει γινει φοροδιαφυγη όπως επίσης και στο οτι το 30 τοις εκατο των εν λογω πραγματοποιηθηκαν με ιδια κεφαλαια απο τουσ αγοραστές φυσικα στην αντικειμενικη και οχι στην πραγματικη αξια.

Κυριε Βαρουφακη κατανοείτε οτι το ανοιγμα των τραπεζικων λογαριασμων ολων των εμπλεκομμενων θα αποδειξη την τεραστια φοροδιαφυγη που εχουν πραξει ολοι κατα του ελληνικου δημοσιου διοτι θα καλεστουν να δικαιολογησουν τα επιπλεον χρηματα απο την διαφορα μεταξυ πραγματικής και αντικειμενικής αξίας που τα βρηκαν και οχι μονο. Οι ευθύνες που φερουν οι τράπεζες ειναι τεράστιες διοτι εχουν κανει παραβασει του ν.3691-2008 χρηματοδοτησει της τρομοκρατίας νομιμοποιησει εσοδων απο παράνομες εγκληματικές ενέργειες κατα του ελληνικου δημοσιου ξεπλυμα μαυρου χρήματος. Φυσικα παρ ολα αυτα εχουν λαβει απο το ελληνικο δημοσιο πανω απο 200 δισ ευρω απο τισ ανακεφαλαιοποιησεις ενω τα εν λογω εξαπατουσαν εν γνωση τους και εξαπατουν μεχρι σημερα το ελληνικο δημοσιο. Αυτονοητο ειναι οτι μετα το πέρας της έρευνας απο τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ θα πρεπει όπως οριζουν οι νομοι τα εν λογω ποσα και οχι μονο να επιστραφουν με τους ανάλογους τόκους προς το ελληνικο δημοσιο καθώς και τα στεγαστικα δανεια που εχουν χορηγησει και αφορουν παραβασει του ν.3691-2008 θα διαγραφουν ως καταχρηστικα. Φυσικα για ολα τα προαναφερομενα γνωση εχουν λαβει ολοι οι πολιτικη ηγεσια της Ελλάδος ολοι οι βουλευτές του κοινοβουλιου μέρος της ελληνικής δικαιοσύνης ξενοι ηγέτες τησ ΕΕ Μερκελ, Σοιμπλε, Λαγκαρντ, Τραγκι, Σουλτς ,Γιουνκερ, Νταισεμπλουμ και οι αρχηγοι και υπουργοι οικονομικων των κρατων μελων της ΕΕ και οχι μονο. Για τα προαναφερομενα ζητουσα και ζητω την παρεμβαση των προαναφερομενων ετσι ωστε να δοθει και η πολιτικη στηριξη διοτι κατανοείτε οτι τα συμφεροντα που θιγοντε ειναι τεραστια παρ ολα αυτα κανείς μεχρι σημερα δεν τολμα συγκαλύπτοντας και στηρίζοντας τα οικονομικα συμφεροντα που θίγονται.

Τελος κ.Βαρουφακη καντε ενα προχειρο υπολογισμο για τα εσοδα που θα εισπραξει το ελληνικο δημοσιο για τα προαναφερομενα και εαν σας επιτρεψουν που το θεωρω δυσκολο δημοσιοποιηστε προς πασα κατευθυνση ετσι ωστε να καταλαβουν ολοι για το μεγα σκανδαλο που καλυπτουν και στηριζουν οι προαναφερομενοι οδηγώντας εσκεμμενα την Ελλάδα στην καταστροφη.

Κυριε Βαρουφακη θελω να πιστευω οτι θα τολμησετε παρα τις πιέσεις που θα δεχθειτε να δημοσιοποιησετε την ερευνα σας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ