2012-04-09 10:21:01
Φωτογραφία για Η Λ.Ε.Κ. Πρέβεζας καθάρισε το λιμάνι
Συμμετέχοντας στην Πανελλήνια Εκστρατεία του ΣΚΑΙ " Καθαρίζουμε την Ελλάδα - Ομορφαίνουμε την Ελλάδα" η λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας καθάρισε το λιμάνι της Πρέβεζας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Πρέβεζας και το Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας ενώ μεγάλη ήταν και η βοήθεια του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πρέβεζας δίνοντας το παρόν και με την παρουσία του προέδρου του Αντώνη Γεωργοκίτσου.

Την όλη προσπάθεια συντόνιζε ο Περικλής Βασιλάκης ο οποίος ήταν και εκπρόσωπος του ΣΚΑΙ.

Οι εθελοντές της Λ.Ε.Κ. ξεκίνησαν από την μια άκρη του λιμανιού μπροστά από το πρώην στρατολογικό γραφείο και κατέληξαν στο τέλος της παραλίας της Πρέβεζας.

Πλήθος αντικειμένων έβγαζαν από την θάλασσα μεταξύ των οποίων πολλά μπουκάλια, σίδερα, εργαλεία ψαρέματος κ.α.. Αίσθηση προκάλεσε πάντως σε όσους ήταν παρόντες και η ανέλκυση 2 κάδων απορριμάτων όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί.


Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαΐλης καθώς και οι αντιδήμαρχοι Κοσμάς Κορωναίος, Βαγγέλης Ροπόκης, Γιώργος Φραγκούλης και Δημήτρης Κατσιπανέλης.

Ο κος Μπαΐλης σε δήλωση του αφού ευχαρίστησε τον ΣΚΑΙ και την Λ.Ε.Κ. για την πρωτοβουλία επεσήμανε ότι η όλη προσπάθεια στέλνει ένα μήνυμα : "Αυτός ο τόπος έχει παρόν και μέλλον. Ήμαστε υποχρεωμένοι να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας καλλίτερο".

Ο Γραμματέας της Λέσχης Βασίλης Ράπτης τόνισε ότι φέτος τα σκουπίδια στο λιμάνι ήταν πολύ λιγότερα από άλλες χρονιές γεγονός που αποδεικνύει το πόσο σημαντική είναι αυτή πρωτοβουλία που έχει πλέον καθιερωθεί.
pamepreveza.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ