2012-04-09 10:38:31
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ...
Ο Λούις Ντιόγκο ελπίζει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα του δώσει άμεσα την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος φορ παρουσιάζει μεν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο Ρέντη, προσπαθεί πολύ και έχει πολύ καλή συμπεριφορά όμως τον έχει προβληματίσει και ανησυχήσει το γεγονός ότι το τελευταίο καιρό μένει εκτός αποστολής. Ο Ντιόγκο ελπίζει πως σύντομα θα μπει ξανά σε αποστολή των ερυθρόλευκων και ότι θα αγωνιστεί ξανά.

Ο ίδιος ανυπομονεί να μπει ξανά στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό, με την ψυχολογία του να παραμένει ανεβασμένη όμως από την άλλη θέλει να παίζει πιο πολύ στον Ολυμπιακό και ενώ δεν περίμενε ότι ο Βαλβέρδε θα τον άφηνε εκτός αποστολής για διαδοχικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος έχει τεθεί εκτός αποστολής από τους αγώνες με Κέρκυρα (πρωτάθλημα), ΟΦΗ (Κύπελλο) και Παναιτωλικό (πρωτάθλημα). Τελευταία φορά που είχε μπει στην αποστολή ήταν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Υπάρχουν πάντως εκτιμήσεις πως ο Ντιόγκο ενδέχεται να βρεθεί στην λίστα των υπό αποχώρηση παικτών το καλοκαίρι, εφόσον βρεθεί μία καλή προσφορά από ομάδα της Βραζιλίας τότε ίσως ο Ολυμπιακός το σκεφτεί σοβαρά να τον παραχωρήσει. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ