2012-04-09 11:54:08
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΜΕ ΚΑΡΕ ΝΤΕΤΑΡΙ 7-2 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 9 Απριλίου 1989, ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της -τότε- Α' Εθνικής, όπως μας θυμίζει το "thrylos.gr".

Ματς-ορόσημο για την πορεία προς το πρωτάθλημα, το οποίο διεκδικούσε και η ομάδα και το οποίο εντέλει χάθηκε σε εκείνο το ματς με το... καπνογόνο κόντρα στην ΑΕΚ. Όσοι το έζησαν, θυμούνται καλά Ο τεράστιος Λάγιος Ντέταρι σε εκείνο το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε μαγικά πράγματα πάνω στο χορτάρι. Κεντούσε, ήταν άλλο πράγμα και οδήγησε τον Θρύλο σε μια νίκη αλά Αστέρα Τρίπολης με το εμφατικό 7-2.

Ο Ούγγρος πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων τα πέτυχε ένας συμπατριώτης του, ο Ιμρε Μπόντα. Είχαν την τιμητική τους οι Μαγυάροι εκείνη την ημέρα, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Ντέταρι δεν μπορούσε να συγκριθεί με κανέναν.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχανε αναπάντεχα 2-1 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και το πρωτάθλημα έπαιρνε "φωτιά". Εντέλει, δεν κατέληξε στον Πειραιά και το πήρε ο Παναθηναϊκός, από την στιγμή που για κανένα λόγο επαναλήφθηκε ο αγώνας με την "Ένωση" και ενώ η ομάδα του Πειραιά ήταν μπροστά με 1-0. Οι βαθμοί χάθηκαν στον άλλο αγώνα και στέρησαν ορισμένοι από τον Θρύλο την Κούπα.

Ολυμπιακός Π. -Ολυμπιακός Β. 7-2: (5' - 27' - 32' - 48 Ντέταρι, 7' Αποστολάκης, 15' Μητρόπουλος, 70' Τσαλουχίδης, 14', 43' Μπόντα)
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ