2013-09-11 04:33:08
Φωτογραφία για Ή επιβιώνουμε ή πεθαίνουμε!
Συνηδητοποιημένοι είναι οι παίκτες της εθνικής μας ενόψει της δευτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ, όπως... όμως τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου, ας τελείωσουν τα λόγια για να αρχίσουν οι πράξεις!

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ ξεκαθάρισε πως στο εξής μία είναι η επιλογή. Ή ζουν και συνεχίζουν στο τουρνουά ή πεθαίνουν και... αντίο!

Πιο αναλυτικά:

«Μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε δύσκολη θέση. Θέλω να καταλάβουμε όλοι μας ότι έχουμε δώσει το χειρότερό μας εαυτό για να φτάσουμε ως εδώ. Εχουμε δει τα λάθη μας, έχουμε καταλάβει όλοι τι δεν έχουμε κάνει σωστά. Πλέον η λέξη που πρέπει να ξέρουμε όλοι μας είναι η αντίδραση και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι έχουμε μία επιλογή, να το πω στα αγγλικά "live or die, make your choice". Οπότε, πρέπει να κάνουμε την επιλογή μας αν θέλουμε να ζήσουμε και να προχωρήσουμε ή αν θέλουμε μόνοι μας να πετάξουμε τον εαυτό μας στον τάφο.

Πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες, δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Ναι, συζητήσαμε οι παίκτες. Είμαστε άλλωστε παίκτες που έχουμε περάσει πάρα πολλά. Όλοι έχουν τεράστιες εμπειρίες, όλοι έχουν κερδίσει σημαντικά τρόπαια όπως η Ευρωλίγκα. Συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου γιατί ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού. Τα είπαμε σαν συμπαίκτες, τι δεν κάναμε σωστά, να δούμε κι εμείς τι ακριβώς έφταιξε. Αλλά τώρα πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να αρχίσουν τα έργα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ