2013-09-11 10:55:10
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΕΜΠΑΣ... ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!
Το ηθικό του Χοσέ Χολέμπας προσπαθούν να ανυψώσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τους Θεοδωρίδη, Καρεμπέ και Ισά να έχουν τετ α τετ με τον διεθνή μπακ.

Έστω κι αν πέρασε από... χίλια κύματα, ο ομογενής άσος παρέμεινε κάτοικος Πειραιά και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών φρόντισαν να του καταστήσουν σαφές ότι αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο. Μετά το τέλος μάλιστα της χθεσινής προπόνησης, τόσο ο Σάββας Θεοδωρίδης, όσο και οι Καρεμπέ, Ισά τα είπαν κατ' ιδίαν με τον Χολέμπας, εξηγώντας του ότι παρά το γεγονός πως αποκτήθηκε παίκτης που αγωνίζεται στην ίδια θέση, πιστεύουν πολύ σ' εκείνον.

«Ξέχασε ό,τι έγινε με τη μεταγραφή του και δείξε σε όλους τις πραγματικές δυνατότητές σου. Είσαι βασικό στέλεχος της ομάδας, όλοι ξέρουμε τι μπορείς να κάνεις. Να είσαι αυτός που πρέπει στις προπονήσεις και θα πάρεις τις ευκαιρίες σου», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι τρεις άνδρες στον παίκτη, με τον ίδιο να τους διαβεβαιώνει ότι από εδώ κι έπειτα θα γίνει ο... παλιός Χολέμπας και θα διεκδικήσει φανέλα βασικού.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ