2013-09-15 18:31:36
Φωτογραφία για Μπουσουλώντας στο «Χ» έφτασε ο Αρης
Μετά την... ψυχρολουσία με το γκολ του Κάπο, ο Ουντότζι ισoφάρισε για τον Αρη ο οποίος κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα

Στο ντεμπούτο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο του Αρη, οι κίτρινοι «τσίμπησαν» τον βαθμό, καθώς παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Λεβαδειακό για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή εικόνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς ο Λεβαδειακός τους χάλασε τα σχέδια. Η πιο καλή στιγμή του Αρη να ανοίξει το σκορ με τον Ουντότζι να κάνει το σουτ, όμως ο Στρατηλάτης με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

Χωρίς να έχει κάνει την μεγάλη φάση ο Λεβαδειακός και θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του ο Τάκης Λεμονής «έριξε» εντός αγωνιστικού χώρου τον Καπό και μάλιστα δικαιώθηκε για την επιλογή του, καθώς ο έμπειρος άσος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 (53’).


Ηαπάντηση του Αρη ήταν άμεση και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με τον Ουντότζι (58’), ο οποίος φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και με το υπέρ του αριθμητικό αποτέλεσμα, καθώς ο Σπάθας απέβαλλε τον Κονέ (74’) για αψιμαχία που είχε με τον Τάτου, ωστόσο το σουτ του Σταυρόπουλου (89’) σε κενή εστία, έπειτα από άστοχη έξοδο του Στρατηλάτη, πέρασε άουτ και το ισόπαλο 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70' λ.τρ. Οικονομόπουλος), Τάτος, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79' Μανιάς), Ουντότζι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ροντρίγκο, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46' Καπό), Κονέ, Ορτέγκα (62' Μπούστο), Μάρτινς (79' Πετράτσι), Μάντζιος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ