2013-09-15 20:04:16
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού στάθηκε αρκετά σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στην απόδοση των «ερυθρόλευκων» του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Superleague K20. Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τρία γκολ διαφορά από τους ακρίτες και πλέον η συνέχεια στο ματς ήταν αρκετά εύκολη για τους Πειραιώτες.

Ο Μπερντ Στορκ τόνισε μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη: «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας και παράλληλα με τη νίκη που πήραμε. Πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι. Είχαμε δει την Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα και έτσι ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτόν τον αγώνα και πώς να αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να σημειώσουμε και τρία γκολ που μας έδωσαν ένα γρήγορο πλεονέκτημα στον αγώνα».


Όσον αφορά το δεύτερο μέρος του ματς, ο Γερμανός κόουτς σχολίασε: «Στο δεύτερο ημίχρονο όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και αμέσως δεχτήκαμε ένα φανταστικό γκολ. Στη συνέχεια όμως σιγά-σιγά αρχίσαμε να παίρνουμε και πάλι τον έλεγχο στον αγώνα και δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα».

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, στη χθεσινή αναμέτρηση έκανε και ορισμένες δοκιμές ενόψει του ματς με την Παρί Σερν Ζερμέν, καθώς στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Βούρος, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Σωτηράκος και στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο τους άλλαξαν θέσεις.

Ενώ στο ημίχρονο που έγινε αλλαγή ο Γκούτσιος και μπήκε ο Σάλιακας, ο δεύτερος αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος έπαιζε στον χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Πάντως αρκετές φορές ο Σάλιακας ως δεξί μπακ έχει αγωνιστεί στην Εθνική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ