2013-09-15 21:19:15
Φωτογραφία για «ΚΥΝΗΓΑΕΙ»... ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ!
Όσο προχωράει το πρωτάθλημα τόσο ο Ολυμπιακός σου δίνει την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να βγάλει το πόδι από το γκάζι. Τα γκολ, οι όμορφες φάσεις και οι ωραίες συνεργασίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Και εδώ μπαίνει ο στόχος που (δεν τον ξέρει αλλά στατιστικά) έχει ο Νταβίντ Φουστέρ.

Πέρα από το γεγονός ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει το εκπληκτικό 18 στα 18 στα παιχνίδια που σκοράρει (όποτε βάζει γκολ στο πρωτάθλημα νικάει ο Ολυμπιακός) και ο δημιουργικός τομέας βρίσκεται στο ρεπερτόριο του και αναδεικνύεται με τη συγκεκριμένη ομάδα η οποία… φυσάει μπροστά. Ο Νταβίντ Φουστέρ έδωσε τρεις ασίστ στη Λιβαδειά, όλες στον Κώστα Μήτρογλου, και το Σάββατο έδωσε άλλη μία στον «πιστολέρο», για το 2-0.

Ο Φουστέρ έκοψε στο μισό την απόσταση με τους Τζαμέλ Αμπντούν και Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι πέρυσι είχαν στο πρωτάθλημα 8 ασίστ και κυνηγάει αναμφισβήτητα το ρεκόρ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στη Superleague.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού είχε κάνει 9 ασίστ τη σεζόν 2007-08, μεταξύ αυτών και την πιο σημαντική: εκείνη, πάλι στον Μήτρογλου, για το 2-1 επί της Λάρισας στο Καραϊσκάκη, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όπου και κράτησε την κούπα του πρωταθλήματος, για ακόμα μία σεζόν στο Μεγάλο Λιμάνι!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ