2012-04-09 16:30:14
Φωτογραφία για Εμμένει στην απεργία της Μ.Τρίτης και της Μ.Τετάρτης η ΠΝΟ
Στη διάρκεια άτυπης συνεδρίασης το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας η ΠΝΟ αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά στην απεργίας της Μ.Τρίτης και της Μ.Τετάρτης. Όπως δήλωσε ο γγ της ΠΝΟ Γ.Χαλάς στον ΒΗΜΑ 99,5, εκπρόσωποι των ναυτεργατών δεν πρόκειται να συναντηθούν με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, όπως ήταν προγραμματισμένο για τις 15:00.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ΠΝΟ οδηγείται σε σύγκρουση με την κυβέρνηση, η οποία έχει δηλώσει ότι θα λάβει όλα τα μέτρα για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Ειδικότερα, εξετάζεται η επιστράτευση των ναυτικών και η προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΠΝΟ, η απεργία ξεκινά στις 00:01 την Μ.Τρίτη και ολοκληρώνεται στις 00:00 την Μ.Τετάρτη.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις επιχειρηματιών και ταξιδιωτών για την υλοποίηση της απεργίας.

Λιγότερο από ένα 24ωρο πριν από το προγραμματισμένο τους ταξίδι εν όψει των εορτών του Πάσχα, τουρίστες και εκδρομείς αναζητούν τώρα λύση, ενδεχομένως με αλλαγή εισιτηρίου.

Πάντως, οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει πολλές ακυρώσεις, κυρίως από το εξωτερικό. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ