2012-04-09 16:45:02
Φωτογραφία για Ο κόσμος πάντα …ξέρει!
Μια γκέλα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι θα μπορούσαν να τη συγχωρέσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά την "ασέβεια" με τίποτα! Και τι θέλουμε να πούμε;

Σε τέτοιες εποχές που ζούμε το να πάει κάποιος στο γήπεδο, πόσο μάλλον με τα παιδιά του, είναι μια …γενναία απόφαση.

Χρήματα δεν περισσεύουν από πουθενά και πραγματικά οι περισσότερους από τους ανθρώπους που γέμισαν χθες το Καραϊσκάκη (σε ένα αδιάφορο ματς), πλήρωσαν από το υστέρημά τους.

Αναγκάστηκαν μάλιστα να στοιβαχτούν στα πέταλα πίσω από δίχτυα κι από σκληροπυρηνικούς, έτοιμους ακόμη και να …σηκώσουν χέρι σε όσους οικογενειάρχες τους ζητούσαν να καθίσουν λίγο κάτω για να δουν μπάλα!

Στα πέταλα του Καραϊσκάκη όμως ισχύουν διαφορετικοί νόμοι και όποιος δεν τους γνωρίζει, οφείλει ή να …σκάσει ή να τα "σκάσει" για να πάει σε πιο κεντρική θύρα.

Ούτε καν "δικαίωμα" στις 300 μπάλες που θα μοίραζαν οι παίκτες, αλλά τελικά μοίρασαν πιτσιρικάδες, δεν είχαν οι θεατές των 10 και 15 ευρώ.


Αποκλεισμένοι ήταν από το happening με αυτό το τεράστιο δίχτυ μπροστά τους, Κατέληξαν όλες στις κεντρικές θύρες και στα επίσημα! Εκεί δηλαδή που βάζουμε στοίχημα ότι τα παιδάκια δεν έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα να αποκτήσουν μια μπάλα Τόσος κόσμος, λοιπόν, πήγε στο Φάληρο για να χειροκροτήσει του πρωταθλητές, να γιορτάσει και να δει ένα ωραίο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα ασυγκρίτως υποδεέστερη από τον Ολυμπιακό. Και τελικά τι είδε; Την απόλυτη "κοροϊδία".

Ένα ματς-παρωδία από παίκτες παντελώς αδιάφορους, που δεν σεβάστηκαν το κοινό τους! Διότι κίνητρο βαθμολογικό μπορεί να μην υπήρχε, αλλά η είσοδος στο γήπεδο δεν ήταν …ελεύθερη. Μόνο ο Μέλμπεργκ πάσχιζε ως το τελευταίο λεπτό, με αποτέλεσμα να είναι ο μοναδικός που αποθεώθηκε.

Αυτό που εκνεύρισε τον κόσμο ήταν ότι έβλεπε κάτι διαφορετικό από μια κακή εμφάνιση… Έβλεπε να μην τον υπολογίζουν. Κι έτσι είτε άρχισε να φεύγει μαζικά μετά το 0-1, είτε έμεινε για να αποδοκιμάσει.
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ