2012-04-09 17:13:35
Φωτογραφία για Φόβοι για δολοφονία θύματος απαγωγής...Τα ίχνη 48χρονου επιχειρηματία χάθηκαν προ δεκαημέρου στο Μαρκόπουλο
Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονου επιχειρηματία στο Μαρκόπουλο, ο οποίος πιθανόν να έχει πέσει θύμα απαγωγής και δολοφονικής επίθεσης, με κίνητρο την ληστεία.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για υπόθεση όμοια με αυτή της εξαφάνισης του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη στην περιοχή του Γραμματικού, πριν από 15χρόνια Τα ίχνη του επιχειρηματία "χάθηκαν" το Σάββατο 31 Μαρτίου. Ο 48χρονος, που ήταν εργολάβος οικοδομών, βρισκόταν με άτομα του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος στο σπίτι του, απ' όπου αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση προκειμένου «να συναντήσει έναν φίλο», όπως είπε προτού φύγει.

Όμως από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής και το κινητό του τηλέφωνο έκλεισε. Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρέθηκε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι κλειδωμένο στην περιοχή Ευαγγελίστρια Κουβαρά, όμως ο 48χρονος παρέμεινε άφαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν ο εξαφανισθείς είχε εισπράξει προ μερικών ημερών περίπου 180.000 ευρώ από πώληση ακινήτου και αναζητούσε τρόπο να επενδύσει τα χρήματα πιθανόν σε αγορά χρυσού.


Θεωρείται ιδιαίτερα πιθανόν να είχε αυτά τα χρήματα την ώρα της εξαφάνισης του και το «ραντεβού» του να σχετιζόταν με αυτή την «επένδυση» του.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου, όμως η υπόθεση αναμένεται να ανατεθεί στην Ασφάλεια Αττικής, ύστερα και από μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, που υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι συγγενείς του επιχειρηματία, οι οποίοι κατηγορούν την ΕΛΑΣ για «διστακτικότητα» στην διερεύνηση της υπόθεσης.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ