2012-04-09 18:05:16
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΜΠΝΤΟΥΝ
Οι συμμετοχές των Τζιμπούρ και Αμπντούν στους αγώνες του Ολυμπιακού, προφανώς έχει τους ανοίξει τον δρόμο για την Εθνική ομάδα της χώρας τους. Οι πιέσεις από τον Τύπο της χώρας προς τον Βόσνιο τεχνικό ήταν συνεχείς, η απόδοση των δύο παικτών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και πλέον αμφότεροι συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "liberte-algerie.com", που κάνει μια μίνι «συγκομιδή» των Αλγερινών παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, αναφέρει πως το πάρτι του Θρύλου χάλασε από την ήττα με 0-1 από την Κέρκυρα, αλλά πρέπει να αναγνωριστεί το γεγονός πως τα κέρδη των προηγούμενων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και στο Europa League, τα γκολ-κλειδιά και οι πολλές ασίστ, «συνωμοτούν» στην επιστροφή του Τζιμπούρ στην Εθνική.

Η συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει στις 22 Μαΐου στη Σίντι Μουσά, ενώ αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο να παρευρίσκεται εκεί και ο Αμπντούν, για το φιλικό ενάντια στη Νιγηρία στις 26 Μαΐου και πριν από τα παιχνίδια με Μάλι, Ρουάντα και Γκάμπια.


Άσχημες εντυπώσεις

Όσον αφορά στη lebuteur, ο βοηθός του Χαλίλχοτζιτς, Νορντίν Κουρίχι, που βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δει τους δύο παίκτες, δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος. Το άρθρο λέει χαρακτηριστικά.

«Ο Ράφικ Τζιμπούρ έπαιξε όλο το παιχνίδι. Παρά το γεγονός που τον ήθελε να χάνει μερικές ευκαιρίες, ο Ράφικ, ωστόσο, παρέμεινε σιωπηλός. Όσον αφορά στον Αμπντούν, ξεκίνησε τον αγώνα βασικός και αντικαταστάθηκε από τον Ζαν Μακούν, τον Καμερουνέζο διεθνή στο 75'».

Ο Κουρίχι δεν έχει και τις καλύτερες των εντυπώσεων από αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως να μην επηρεαστούν τα πλάνα του ιδίου και του Χαλίλχοτζιτς από μία άσχημη εμφάνιση όλης της ομ'αδας και όχι μόνο των Αλγερινών. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ