2012-04-09 18:17:47
Φωτογραφία για Ξανανοίγουν το Alter.... με επενδυτή φάντασμα!
Εδώ επενδυτής, εκεί επενδυτής, πού είναι, τελικά, ο επενδυτής; Η Ντέπυ Γκολεμά "ανοίγει" το ALTER. H Ζίνα Κουτσελίνη το ίδιο. Όλοι έχουν "αποκλειστικές" πληροφορίες. Όμως την... αποκλειστικότητα στην ανέχια των απλήρωτων εργαζόμενων δεν την διεκδικεί κανείς ο pressarismenos θέτει κάποια πολύ σοβαρά διλήμματα σχετικά με τη λέξη "αποκλειστικό", που με τόση ευκολία (;) έσπευσε να χρησιμοποιήσει η τηλεκριτικός (και ουχί δημοσιογράφος), Ντέπυ Γκολεμά.

Απ' ότι φαίνεται, το πολύ απλό σχέδιο, όπως εμείς αντιλαμβανόμαστε στο planet-greece και παρουσιάστηκε από την Ντέπυ Γκολεμά, λέει το εξής: το πολύ 300 εργαζόμενοι με χαμηλά μισθολόγια, και όρεξη για δουλειά.

Θετικά και αρνητικά: Άνθρωποι θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Δε θα κλείσει ακόμη ένα μαγαζί. Θα ανοίξει η πιάτσα. Ωραία αυτά, αλλά με ποιες προϋποθέσεις; Τι εννοούμε λέγοντας "χαμηλές αποδοχές"; Πόσο κάτω από την ΣΣΕ του 2009; Και τι θα γίνει με τα οφειλόμενα; Δε μας απασχολεί το όνομα του επιχειρηματία... ας είναι και ο Κοσκωτάς (λέμε τώρα) φτάνει οι εργαζόμενοι να πληρώνονται στην ώρα τους και να μην παρεμβαίνει καμία "ανωτέρα δύναμη" στην δουλειά τους.

Όσο για τα υπόλοιπα... αποκλειστικά, σήμερα έχει 9 ο μήνας. Και το κανάλι συνεχίζει να είναι κλειστό. Και ο νοών νοείτο... planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ