2012-04-09 20:57:46
Φωτογραφία για Αρμπελόα: «Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Ατλέτικο»
Αρμπελόα: «Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Ατλέτικο» 9/4/2012

Να αφήσουν πίσω τη λευκή ισοπαλία με την Βαλένθια και να στρέψουν την προσοχή τους στο προσεχές ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, προέτρεψε τους συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλβάρο Αρμπελόα.

Όπως δήλωσε στα ισπανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο 29χρονος αμυντικός της «βασίλισσας», η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική προκειμένου οι Μαδριλένοι να διατηρήσουν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τους χωρίζει από τη δεύτερη στη βαθμολογία Μπαρτσελόνα, την οποία θα αντιμετωπίσουν στις 21 Απριλίου στο «Καμπ Νου».

«Σε όλα τα παιχνίδια σκεφτόμαστε την νίκη, αλλά είναι πολλές οι ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή και η Βαλένθια έπαιξε πολύ καλά χθες», τόνισε αρχικά ο ισπανός άσος.

«Είναι εις γνώση μας πόσα παιχνίδια απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε μία διαφορά τεσσάρων βαθμών και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί, ξεκινώντας με αυτά κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Σπόρτινγκ Χιχόν. Την Τετάρτη πρέπει να νικήσουμε, αλλά η Ατλέτικο είναι μία πολύ καλή ομάδα από τότε που την έχει αναλάβει ο Σιμεόνε», κατέληξε.
www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Μεγάλη Νηστεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Μεγάλη Νηστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ