2012-04-09 21:03:09
Φωτογραφία για Εκατό αρνιά μοίρασε ο Ατρόμητος (video)
Εκατό αρνιά μοίρασε ο Ατρόμητος (video)9/4/2012

Tο κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε σήμερα ο Ατρόμητος, στο πνεύμα των Άγιων Ημερών στηρίζοντας ως μόνιμος χορηγός τη δράση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς».

Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε το μεσημέρι στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για να προσφέρει εκατό (100) αρνιά σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Την αποτελούσαν οι Γιώργος Δώνης, Μάκης Αγγελίνας, Μίοντραγκ Μένταν από το τεχνικό επιτελείο και οι Ηλίας Αναστασάκος, Βαγγέλης Νάστος, Ανδρέας Τάτος και Σωκράτης Φυτανίδης από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης δήλωσε: «Πέρα από το γεγονός ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Περιστερίου για την κοινωνική του πολιτική, αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλο τον απλό κόσμο, τους εθελοντές που έρχονται να δώσουν μια μικρή βοήθεια σ’ αυτούς έχουν τόσα πολλά προβλήματα σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή. Από τη δική μας πλευρά, ο Δήμαρχος ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε δίπλα του, ελπίζω και οι υπόλοιποι Δήμοι να κάνουν κάτι ανάλογο, γιατί όλος ο κόσμος στην Ελλάδα έχει ανάγκη. Και να ευχηθούμε μέσα από την δύσκολη οικονομική κρίση, ο κόσμος να περάσει όσο γίνεται καλύτερα και να έχει καλό Πάσχα».

Δείτε το video της επίσκεψης στο κοινωνικό παντοπωλείο, στο οποίο αντιπροσωπεία του Ατρόμητου χάρισε εκατό αρνιά για άπορες οικογένειες
ALEX WEB RADIO/TV alexwebradiotv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ