2013-09-22 20:45:40
Φωτογραφία για Το... Μπαμ-Μπαμ ο Εργοτέλης – Την “μπαλωθιά” ο Πανιώνιος
Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος ισοφάρισε το τέρμα του Μπαμ Μπαμ και “έκλεψε” τη νίκη μέσα απ' τα χέρια του Εργοτέλη (1-1)

Ο Εργοτέλης έφτασε μία… ανάσα από την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Πανιώνιος με το πέναλτι του Αραβίδη (91’) πήρε την ισοπαλία (1-1) μέσα στο Ηράκλειο

Μέτριος ρυθμός στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δυο ομάδες στον χώρο του κέντρου. Ωστόσο, ο Εργοτέλης είναι η ομάδα που δείχνει διάθεση να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του και να κάνει παιχνίδι. Οι Κρητικοί μάλιστα έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 3', με την κεφαλιά του Μπαμ – Μπαμ να περνά μόλις άουτ.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στην κόντρα, χωρίς όμως να βρει δίχτυα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού βελτιώθηκε κάπως στην συνέχεια, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται κοντά στο γκολ στο 42' και τους “κυανέρυθρους” να “αγγίζουν” το 1-0 στο 43'.


Καλύτερη η εικόνα των δυο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να ξεκινά πιο δυνατά και να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 56' με τον Γιάννου. Η είσοδος όμως των Μπαντιμπανγκά και Πελέ στην ενδεκάδα του Εργοτέλη έδωσε πολύ ενέργεια στην ομάδα του Ηρακλείου, που στο 69' άνοιξε το σκορ με τον Μπαμ Μπαμ.

Οι Ηρακλειώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 86' όταν ο Μπαμ Μπαμ καθυστέρησε να τροφοδοτήσει τον Μπαντιμπαγκά στην κόντρα επίθεση και το... πλήρωσαν στο 90', όταν ο Αραβίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι (ο Πίτσος ανέτρεψε τον Λαμπρόπουλο) για το τελικό 1-1.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (60’ Πελέ), Χαντί (62’ Μπαντιμπαγκά), Μπαμ Μπαμ, Ρομάνο, Αναστασάκος (87’ Διαμαντάκος)

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνης, Κοιλιάρας

Πανιώνιος (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (85’ Λάζνικ), Μενδρινός, Αραβίδης, Παναγιωτούδης (72’ Καμπάνταης), Μητρόπουλος, Γιάννου (64’ Πάνος)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Ντούνης, Ριβέρο
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ