2013-09-23 02:16:32
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΝ 5η ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν δοθεί δανεικοί, αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους την Κυριακή!

Απ’ αυτούς οι πέντε αγωνίστηκαν ως βασικοί, ενώ ο μοναδικός που πέρασε ως αλλαγή ήταν ο Δημήτρης Διαμαντάκος ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εργοτέλη.

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μανώλης Σιώπης στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πλατανιάς, καθώς έμεινε στον πάγκο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ ο Κώστας Ρουγκάλας, ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο.

Όπως παρουσιάζει το "gavros.gr" ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ο «Λύκος» από την πρώτη στιγμή που πήγε στον Λεβαδειακό, έχει κερδίσει θέση βασικού και παράλληλα την εμπιστοσύνη του Τάκη Λεμονή. Στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη των Βοιωτών με 1-0, ο νεαρός αριστερός μπακ, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε πολύ καλή απόδοση.


ΤΟΜΑΣ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ: Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρά την ήττα των Ηπειρωτών ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του. Μάλιστα, λίγο κόντεψε να χριστεί και σκόρερ στο παιχνίδι και να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά του σουτ που έκανε στο 54ο λεπτό βρήκε το δοκάρι.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Ο νεαρός δεξιός μπακ, έχει μόνιμη θέση στην βασική ενδεκάδα του Εργοτέλη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ βοήθησε όταν έπρεπε και επιθετικά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη έχει πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του και επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι, γιατί είναι από τους πιο φέρελπις ποδοσφαιριστές στη θέση του. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είχε καλή απόδοση στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Πανιώνιο στο «Παγκρήτιο».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εργοτέλη, περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 86ο λεπτό, παίρνοντας τη θέση του Ηλία Αναστασάκου. Στα 8’ περίπου λεπτά που αγωνίστηκε, προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Πανιωνίου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ: Για ακόμα ένα παιχνίδι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των «κυανέρυθρων» και αγωνίστηκε για 85’ λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Λάζνικ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι και βοήθησε την ομάδα του επιθετικά, να πάρει έστω και στα… χασομέρια τον βαθμό της ισοπαλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ