2013-09-23 13:56:18
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ... ΒΟΛΚΟΦ
Ο Ράσο Νεστέροβιτς παρέδωσε συμβολικά την μπάλα του Ευρωμπάσκετ στον Σάσα Βολκόφ στην διάρκεια της ανάπαυλας του μικρού τελικού του Ευρωμπάσκετ.

Την Σλοβενία διαδέχεται στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Ουκρανία το 2015. Και ο παλαίμαχος μεγάλος Σλοβένος μπασκετμπολίστας με την 11ετή παρουσία στο ΝΒΑ, που ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ σαν Μακρής παρέδωσε συμβολικά την μπάλα του Ευρωμπάσκετ στο «τοτέμ» του Ουκρανικού μπάσκετ, ο οποίος, επίσης, έπαιξε στο ΝΒΑ (1989-1992 στην Ατλάντα), αλλά και στην Ελλάδα, σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, και είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας.

Στην ανάπαυλα του μικρού τελικού, ακόμη, παρουσιάστηκε στους φιλάθλους το σήμα του Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας, το οποίο έχει εμπνευστεί από τα χορευτικά άλματα των παραδοσιακών χορών της χώρας, που μοιάζουν με εκείνα των μπασκετμπολιστών, τις πολύχρωμες στολές των χορευτών και συμβολίζει τα διαφορετικά χρώματα των εθνών και τις κουλτούρες.

Το Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας έχει προγραμματιστεί να γίνει σε έξι πόλεις της χώρας (Ντνίπρο, Οδησσός, Κίεβο, Λβιβ, Ντόνετσκ και Χάρκοβο), ενδεχομένως με νέο σύστημα διεξαγωγής, που θα προβλέπει μετά την διεξαγωγή της πρώτης φάσης, την έναρξη κατ’ ευθείαν των νοκ άουτ αγώνων. Θα πάψει, δηλαδή, η διεξαγωγή της δεύτερης φάσης με το σύστημα των ομίλων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ