2013-09-23 17:46:04
Φωτογραφία για «Υπέρτατο καθήκον μου σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι να υπερασπιστώ τη δημοκρατία»
Την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί τη δημοκρατία εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά την επισήμανση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι έφτασε η στιγμή... η πολιτεία να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα το φαινόμενο τη Χρυσής Αυγής.

«Κύριε Πρόεδρε, είχαμε τόσο καιρό στον κόρφο μας το φίδι -κάποιοι νόμιζαν ότι είναι φιδάκι και έπαιζαν μαζί του, το χάϊδευαν - και τώρα κοντεύει να μας πνίξει», σημείωσε ο κ. Τσίπρας κατά τον διάλογο που είχε με τον κ. Παπούλια στην αρχή της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Κάποιοι», πρόσθεσε, «ξαφνιάζονται. Νομίζω όμως ότι έφτασε η στιγμή η πολιτεία, θεσμικά η δημοκρατία, να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα το φαινόμενο. Έχει τις δυνατότητες, υπάρχει νομικό πλαίσιο, απαιτείται πολιτική βούληση».

«Συμφωνώ απόλυτα», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να συνεχίσει: «Και τα λέτε σε μένα που από μικρό παιδί πολέμησα και τον φασισμό και τον ναζισμό και είμαι εξαιρετικά ευαίσθητος».

« Και βέβαια, υπέρτατο καθήκον μου σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι να υπερασπιστώ τη δημοκρατία και τον ελληνικό λαό από αυτή τη λαίλαπα που επέρχεται», κατέληξε ο κ. Παπούλιας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ